Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PROIECT INTERNAŢIONAL cu participarea liceenilor dărăbăneni. „De 1 Decembrie, zâmbeşte!”Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Consiliul Şcolar al Elevilor din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir” condus de Andrei Zosim doreşte să le redea dărăbănenilor mândria şi bucuria de a fi români prin participarea la un proiect internaţional iniţiat de Asociaţia „Generaţia de Azi”. Darabaneni.ro este partener media al evenimentului.

Concret, elevii vor face mai multe fotografii dărăbănenilor care zâmbesc de ziua lor naţională. Evident, activitatea se va desfășura pe 1 decembrie, între orele 12:00-18:00 în mai multe locaţii reprezentative pentru oraşul Darabani precum Primăria, Parcul Central și Parcul Eroilor, Muzeul Nordului, Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani.

《„De 1 Decembrie, zâmbește!” este un proiect internațional care are are ca scop să redea tuturor concetățenilor încrederea, mândria și bucuria de a fi români și de a le aminti despre importanța Unirii, importanța Zilei Naționale a României, și sacrificiile făcute de compatrioți în decursul istoriei pentru a ne ține uniți și puternici. Astfel, dorim să facem fotografii profesioniste oamenilor, alături de Tricolor și să vedem pe chipurile lor bucuria că s-a înfăptuit Marea Unire. Acest proiect nu presupune mult efort din partea noastră și dorim să arătăm că și în cel mai nordic oraș al țării sunt fericiți românii. Îi rugăm pe această cale pe dărăbăneni să fie receptivi și să ne ofere un zâmbet de 1 Decembrie. Trebuie să fim mândri că suntem români!》 a transmis prin intermediul Darabaneni.ro, elevul Andrei Zosim. Fotografiile vor fi inscripţionate  cu sigle aferente, iar apoi vor fi postate pe internet,de unde dărăbănenii le pot descărca.Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”1 DecembrieZiua Nationala a RomanieiLiceul „Dimitrie Cantemir” DarabaniAndrei ZosimConsiliul Scolar al ElevilorAsociatia Generatia de Azi
10:23 pm Sambata, 21 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare