Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

INDEPENDENT’S DAY Fotbalul mic, făcut mare de dărăbăneni GALERIE FOTO


Independentul Darabani a debutat cu o victorie categorică (5-1) în faţa Ambulanţei din Botoşani, în noul campionat judeţean de minifotbal. Echipa dărăbăneană este finanţată de către consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim şi va juca etapa următoare cu Spartanii Flămânzi
.

Dărăbănenii le-au predat o lecţie de fotbal botoşănenilor care purtau echipamentul echipei fanion a judeţului. Mai nou, echipele de fotbal din Darabani merg din 5 în 5, şi asta e foarte bine: 5-5 la futsal cu Bukovina Vicov, 5-0 cu Viitorul Blândeşti şi 5-1 cu Ambulanţa Botoşani, echipa lui Ovidiu Caia, şofer pe ambulanţă, fost delegat la Microbuzul Botoşani, în prezent la Avântul Albeşti. Dărăbănenii au punctat prin Vlad Costaş (’7, ’21), care parcă joacă de o viaţă la Darabani, Răzvan Halaicu (’17, ’40) şi Cosmin Ştefănucî (’30), imperial în apărare, în timp ce botoşănenii au redus din handicap prin Lucian Tărnăuceanu (’30). Unul dintre cei mai buni jucători ai Ambulanţei a fost arbitrul divizionar B, Ciprian Iovu.

La acestă partidă, Dan Tîrniceru-Ifrim a fost mai cuminte ca niciodată, poate şi pentru că dărăbănenii au fost tot timpul la conducerea meciului, iar brigada de arbitri Vali Luca-Ciprian Chisăliţă nu a întâmpinat probleme. Şi totuşi, consilierul local independent nu s-a putut abţine în momentul în care dărăbănenii conduceau la scor de neprezentare, strigând la jucătorii săi să nu le rupă roţile adversarilor, pentru că nu vor mai putea transporta targa.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimCiprian IovuIndependentul DarabaniAmbulanta Botosani
1:23 am Sambata, 19 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare