Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gradinita nr. 2 din Darabani a castigat faza zonala a concursului „Micii pompieri” GALERIE FOTO


Vineri, 22 martie 2013, începând cu orele 09:30, la Grădiniţa cu program normal nr.2 din Darabani, s-a desfăşurat etapa zonală a concursului pentru preşcolari „Micii pompieri”.
 

Concursul are un caracter educativ şi tehnico-aplicativ, în domeniul  apărării împotriva incendiilor, se adresează copiilor din învăţământul preşcolar şi are ca scop dezvoltarea capacităţii de înţelegere şi apreciere a pericolelor generate de situaţii de urgenţă şi cunoaşterea efectelor incendiilor asupra vieţii şi bunurilor  materiale. La această competiţiei, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, s-au prezentat 5 echipaje formate din câte trei copii cu cunoştinţe în domeniul prevenirii incendiilor.

Concurenţii au susţinut două probe: teoretică şi practică. Proba teoretică a constat în rezolvarea unui chestionar cu zece întrebări din domeniul prevenirii incendiilor. La proba practică, copii au redat prin desen o situaţie în legătură cu tema concursului (apărarea împotriva incendiilor) după care au prezentat lucrarea în faţa comisiei. S-au prezentat echipajele grădiniţelor nr. 2, nr. 4 și nr. 5 din Darabani, alături de grădiniţa din Alba (comuna Hudești)-educ. Lăcrămioara Alupoaei și grădinița din comuna Păltiniș-educ. Maria Tomacu, clasându-se după cum urmează: Locul I – Grădiniţa nr.2 Darabani (educ. Zîna Andronic); locul II – Grădiniţa nr. 5 Darabani (educ. Floriţa Mardar), şi locul III – Grădiniţa nr. 4 Darabani (educ. Verona Cimpoeşu), celelalte echipe fiind recompensate cu menţiuni. Ocupantele primelor 3 locuri vor participa la faza judeţeană a concursului „Micii pompieri” care se va desfăşura în luna aprilie la Grădiniţa nr. 9 din Dorohoi. Câştigătorii au fost premiaţi pentru eforturile lor cu diplome, jucării şi dulciuri.
Preșcolarii, pregătiţi de părinţi şi profesori, au făcut o demonstraţie de profesionalism în ceea ce priveşte prevenirea şi modul de comportare premergător producerii de incendii, asta dă încredere pompierilor profesionişti că siguranţa cetăţenilor noştri este pe mâini bune. Aşteptăm ca la etapa judeţeană, copii să continuă pregătirea şi să avem posibilitatea, cu toţii, să ne bucurăm de rezultate bune pentru viitor’’ a declarat lt. colonel Radu  Ţipişcă, din cadrul inspecţiei judeţene a I.S.U. Botoşani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  Zina AndronicISU BotosaniMicii pompieriRadu Tipisca
12:35 pm Sambata, 23 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare