Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Muşatinii” dărăbăneni au câştigat „Idealul Unirii la români” GALERIE FOTO & VIDEO


Elevele Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Miruna Chirilă şi Paula-Elena Hladii, şi-au adjudecat tradiţionalul concurs pe teme istorice, intitulat anul acesta „Idealul Unirii la români”. Toţi participanţii la întrecerea organizată de profesorul Lucian Florea au primit şi o recompensă financiară, fiind felicitaţi la final de primarul Corneliu Aroşoaie.

După spectacolul foarte reuşit organizat de ani buni de profesorul Lucian Florea cu ajutorul cadrelor didactice Mirel Dascălu, C-tin Florea şi Lăcrămioara Jar, unul dintre cele mai aşteptate momente ale sărbătorii Micii Uniri, a fost tradiţionalul concurs pe teme istorice, moderat de directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Anul acesta s-au aliniat la startul întrecerii elevilor 8 echipaje de la unităţile de învăţământ din zona oraşului Darabani.„Acest concurs este unul stimulant pentru toţi copiii care au făcut eforturi şi au învăţat şi au venit cu pieptul deschis pentru a câştiga…Vă felicit şi vă invităm să veniţi şi la anul cu forţe mai mari” le-a transmis primarul Corneliu Aroşoaie participanţilor la concursul „Idealul Unirii la români”. Echipajele au răspuns unui set de 10 întrebări, iar apoi 3 întrebări de baraj au dus la desemnarea câştigătorilor. „Cutezătorii” din Mileanca, „Triumfătorii” din Păltiniş, „Urmaşii lui Pillat” din Rădăuţi-Prut, „Războinicele” din Conceşti şi „Unioniştii” din Viişoara au fost recompensaţi cu menţiuni dar şi cu premii în bani, podiumul concursului fiind ocupat de echipele „Antanta” din Darabani (Ana Maria Iacob Strungaru şi Vlad George Guceanu-locul III), „Legionarii” din Hudeşti (Dorin Cheptanariu  si Cosmin Chiţac- locul II), „Muşatinii”  din Darabani (Miruna Chirilă şi Paula-Elena Hladii-locul I). Fericiţii câştigători au primit câte 200 de lei, dar şi ceilalţi participanţi la concurs au fost recompensaţi cu premii în bani.

„Felicitări în continuare, să participaţi la cât mai multe concursuri pe care să le câştigaţi” le-a transmis primarul Aroşoaie laureaţilor concursului. „A fost o experienţă extraordinară, unde am încercat să dovedim că preţuim istoria şi valorile neamului românesc. Ne-am pregătit sub îndrumarea profesorului de istorie Teioşanu Octav şi pot spune că a însemnat foarte mult pentru noi două să câştigăm” ne-a mărturisit Miruna Chirilă. (R.B.)Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLucian FloreaMica UnireMiruna ChirilaMirel DascaluLacramioara JarConstantin Florea
4:02 pm , 25 Ianuarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare