Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-FLACARA 1907 FLAMANZI 1-0 Baba a stins Flacara GALERIE FOTO


CS Darabani a aşteptat mai  mult de 90 de minute pentru a obţine victoria împotriva celor de la Flacăra 1907 Flămânzi. Golul victoriei l-a marcat căpitanul gazdelor, Sebastian „Babă” Ştefănică cu capul. Vă prezentăm în continuare meciul minut cu minut văzut de un reprezentant al oaspeţilor, Constantin Agafiţei.

Frig, pâclă, teren bun, vestiare cochete.
Cei de la Flămânzi nu se dau scoşi din vestiar, unde e cald și bine. Afară e vremea de toamnă târzie, nu de început de mai.
Min. 10 Gazdele atacă, centrare Şuru, reluare cu capul Bujor, dar portarul Flacărei respinge in extremis.
Min. 13 Corner pentru gazde, contrat de apărarea din Flămânzi, mingea ajunge la George Popescu care șutează pe lânga poarta lui Andruș.
Min. 20 Lovitură liberă de la 25 de metri pentru CS Darabani rămasă fără rezultat.
Min. 25 Ocazie pentru gazde: Andrei Palamaru ,,îl face” pe Ion Călin la marginea careului mingea ajunge la Robert Gucianu care îl întinde serios pe Mugur Popovici.
Dominare ușoară a gazdelor.
Min. 28 Andrei Palamariu cade în careu în urma unui contact cu Ion Călin, dar centralul nu arată punctul cu var, cerut cu insistență și înveșunare de spectatori.
Min. 31 Un nou corner pentru gazde.
Min. 35 Cea mai clară ocazie pentru Flacăra: Ionuț Popescu primește în careu, rămâne singur cu portarul gazdelor, îl lobează peste acesta, dar trimite peste transversală.
Min. 36 Același Ionuț Popescu execută o lovitură liberă de la 20 m. lateral dreapta, acordată pentru un henț făcut de un apărător dărăbănean, dar Andruș scoate în corner.
Min. 38 Palamariu este găsit ideal în interiorul careului dar șutează paralel cu poarta lui Popovici.
Min. 43 George Popescu de la oaspeți execută un corner, minge se duce sub bară de unde cu un efort deosebit Andruș o trimite în corner.

Repriza a doua începe cu un corner pentru gazde rămas fără rezultat.
Dominare ușoară a oaspeților.
Min. 52 Oaspeții sunt aproape de deschiderea scorului: Ionuț Popescu fentează doi apărători ai CS-ului, șutează plasat în dreapta portarului dar mingea șterge bara laterală.
Min. 57 ,,Foarfecele” lui Ștefănucă este apărat spectaculos de Popovici. Urmează o ocazie uriașă a gazdelor care șutează prin Cucuruzac din 6 m. puțin peste transversală.
Min. 60 Neînțelegere între fundașul Ion Călin și portarul Popovici, Emanuel Bujor le suflă mingea dar șutează pe lângă.
Min. 67 Corner pentru gazde rămas fără rezultat. Imediat se acordă singurul cartonaș galben al partidei. Andrei Bordeianu de la Flacăra ridică piciorul mai sus decât trebuie la un duel cu Robert Guceanu și este sancționat de central.
Lovitura liberă de la 20 m. executată în zid de Robert Guceanu. Corner pentru gazde. Urmează o perioadă în care gazdele au 5 cornere, iar oaspeții încearcă să lovească pe contraatac.
Min. 78 Lovitură liberă pentru gazde de la mijlocul terenului, iese prost pe sub minge Popovici, dar mingea trece pe lângă poartă.
Urmează două faze ale oaspeților, în prim-plan fiind Ionuț Popescu. Mai întâi ridiculizează trei jucători ai gazdelor, iar în minutul 80 driblează portarul în două rânduri dar șutează într-un fundaș al gazdelor care se repliase între timp.
Ultimele 10 minute se joacă în jumătatea oaspeților.
După ce arbitrul arată 2 minute de prelungire, gazdele primesc un corner, oaspeții resping din nou în corner și cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, Ionuţ Guceanu execută lovitura de colţ, iar Sebastian „Babă” Ştefănică marchează cu capul şi aduce cele trei puncte dărăbănenilor. (Constantin AGAFIŢEI, foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria fotoTe-ar mai putea interesa si:  CS DarabaniFlacara Flamanzi
6:57 pm , 04 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare