Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănenii, vicecampionii Moldovei la intervenţii de urgenţă

Zilele acestea s-a desfăşurat la Botoşani faza interjudeţeană a Concursului Profesional pentru Situaţii de Urgenţă. La această competiţie au participat echipe din şase judeţe ale Moldovei: Botoşani, Suceava, Iaşi, Vaslui, Bacău şi Neamţ.  Judeţul Botoşani a fost reprezentat de echipa oraşului Darabani, care şi-a adjudecat faza judeţeană a competiţiei, luna trecută la Dorohoi.

După şedinţa tehnică de miercuri, joi a avut loc festivitatea de deschidere a competiţiei şi s-a intrat direct în pâine, cu două probe:  ştafeta de 4x100m şi pista de îndemânare . La finalul celor două probe, echipa din Darabani s-a clasat pe locul doi, respectiv patru. Astăzi consursul s-a finalizat cu dispozitivul de intervenţie, unde dărăbănenii au ocupat poziţia a doua. În urma puctajului acumulat, echipa din Darabani s-a clasat la final pe locul doi.  Pe primul loc s-a clasat SVSU Brodina, reprezentanta judeţului Suceava, vicecampionă naţională anul trecut.Pompieri de serviciu pentru trei zile au fost dărăbănenii: Cătălin Cucuruzac, Ciprian Ştefănică, Ion Teioşanu, Iulian Tărniceru, Romeo Şodrîngă, Sorin Păltinişanu, Adrian Dobrincu, Vasile Cimpoi, Ovidiu Ştefănucă, Constantin Grosu şi Cosmin Ştefănucî. Echipa a fost coordonată de către şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, Gelu Sîsîiac. Delegaţia dărăbăneană a fost însoţită şi de şeful Serviciului de Protecţie Civilă, Mihai Plugaru. <<În condiţiile actuale de criză şi cu două accidentări nefericite în lot, am obţinut un rezultat foarte bun. Doresc să felicit încă o dată băieţii şi să mulţumesc Primăriei Darabani, CJ Botoşani şi ISU „Nicolae Iorga” Botoşani, pentru sprijinul acordat în această competiţie>>, ne-a declarat Gelu Sîsîiac.(L. B.

 

 

 

 

 8:42 pm Vineri, 30 Iulie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare