Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un darabanean la sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Doru Bădescu, a semnat ordinul de numire în funcţie a noului director al CJAS Botoşani, care începând de miercuri, 19 septembrie, este dărăbăneanul Costel Lupaşcu. Social-democratul de 36 de ani va ocupa această funcţie până la organizarea unui concurs pe post. Lupaşcu a fost liderul Tineretului Social Democrat din 2005 până în 2010, iar apoi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD şi consilier local la Botoşani în ultimele două luni ale fostei legislaturi.

Recunosc că am fost sprijinit în ocuparea acestui post, dar în nici un caz nu doresc să implementez un sistem relaţional politic la nivelul instituţiei pe care o conduc” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Lupaşcu. Social-democratul a fost consilier juridic cinci ani de zile la Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” din Botoşani. După demiterea Rodicăi Huţuleac, conducerea CJAS Botoşani a fost asigurată de Carmen Nicolau, director economic al instituţiei. „Muncesc în cadrul unui colectiv format din buni profesionişti, care lucrează aici de la înfiinţarea CJAS. Vrem să asigurăm o transparenţă crescută a activităţii instituţiei şi o mare corectitudine. Vreau să-mi fac meseria cu dăruire” a conchis Lupaşcu.  


3:22 pm Joi, 20 Septembrie, 2012

1 Comentarii la “Un darabanean la sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate”

  1. dan ilcu spune:

    Bravo Costelus!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare