Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primul candidat înscris în cursa electorală: „Darabaniul a avut numai primari CAP-işti”Dan Tîrniceru-Ifrim este alesul dărăbănean care s-a înscris primul în cursa electorală pentru un nou mandat de consilier local. Acesta şi-a depus marţi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4 şi a doua zi şi-a înregistrat candidatura la Judecătoria Darabani. Tîrniceru ţinteşte şi un post de viceprimar.

„Am fost primul de pe registrul Judecătoriei oraşului Darabani, iar la Biroul Electoral de Circumscripţie am avut numărul 10. Întotdeauna am fost un om de 10” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dan Tîrniceru-Ifrim, care a lăsat de data asta modestia la o parte. După ce a spus la un moment dat că îşi doreşte fotoliul de primar, dărăbăneanul a adunat 540 de semnături pentru a candida la un post de consilier local.„Doresc să continui, dacă nu reuşesc să fac, măcar să spun adevărul din Primărie” şi-a propus Tîrniceru pentru următorul mandat. De asemenea, consilierul independent îşi doreşte să ocupe şi funcţia de viceprimar al oraşului Darabani. „Vreau să mă pregătesc pentru primar în 2020, să o iau treaptă cu treaptă” a mai spus Tîrniceru, care îl va susţine pe candidatul liberal Liviu Hrimiuc la funcţia de primar. „Eu, făcând o activitate privată, susţin un candidat privat, nicidecum un bugetar. Darabaniul a avut numai primari CAP-işti” a declarat consilierul independent, care a obţinut la alegerile trecute peste 400 de voturi. Dosarele candidaţilor la alegerile locale din 5 iunie se depun până pe 26 aprilie.
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimConsiliul Local Darabanialegeri locale 2016
11:57 am Vineri, 22 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare