Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EXTRAORDINARĂ după EXTRAORDINARĂ „Aţi râs de mine timp de 4 ani de zile” „Şi-o să mai râdem”Noul primar Liviu Hrimiuc convoacă câte o şedinţă extraordinară la trei zile, ceea ce nu este rău, poate până la urmă vor afla toţi consilierii dacă proiectele pe care le votează sunt finanţate din fonduri europene sau guvernamentale şi vor avea toţi aleşii o adresă de e-mail unde să primească documentaţia necesară. Subiectul privind această „mega-tehnologie” pare să rămână în continuare unul tabu.

Primul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de joi, 7 iulie, a fost cel privind aprobarea devizului general şi a indicatorilor tehnico-economici privind obiectivul de investiţii construirea Pod Boieresc de pe str. Col. Şchiopu din Teioasa. Preşedintele de şedinţă Alin Gîrbaci a precizat că este vorba de o investiţie de aproximativ 8 miliarde de lei vechi, contribuţia autorităţilor locale fiind de 600 milioane. „Doresc să felicit noua conducere pentru că a continuat, lăsând la o parte unele animozităţi, proiectul deja început, primând astfel interesul cetăţeanului” a precizat Galia Hrimiuc.

„Dacă-mi aduc bine aminte din mandatul trecut, la fostul răposat primar, pe care unii îl plâng şi astăzi, pe data de 24 septembrie 2014, când am fost propus persoana non-grata, când am fost cu tâmpenii şi idioţenii la pătrat…d-l primar Aroşoaie a spus că acest Pod Boieresc ajunge la 14 miliarde, la care eu atunci am completat că vrea să concureze cu podul din Las Vegas. Din materiale prezentate de d-voastră văd că a ajuns 794.610 lei. Deci valoarea lui este în jumătate. Pe ce criterii s-au făcut aceste calcule: alea vechi sau alea noi? Având în vedere că sunt aceeaşi funcţionari din Primărie” a întrebat Dan Tîrniceru-Ifrim. 

Andrei Budianu a precizat că prima valoare a fost una estimativă dată de proiectant, iar valoarea finală a fost obţinută ca urmare a „calculului hidrologic care s-a făcut ulterior”, Dan Tîrniceru înţelegând: „Probabil în ultima perioadă a plouat mai mult şi hidrologic e un debit de apă mai puţin”

Marin Cimpoi şi-a amintit că: „În Comisia de Urbanism, noi nu ne-am ales, nu ştim cine face formele…Noi nu ştim nimic”, secretarul oraşului, Paulică Zahariea, afirmând că aceste probleme de organizare trebuiau rezolvate în prima şedinţă, iar Alin Gîrbaci a precizat că această hotărâre reprezintă o urgenţă, deoarece trebuie să ajungă foarte repede la Ministerul Dezvoltării. Tîrniceru a reacţionat: „Domn’ vice, l-aţi copiat bine pe d-l Aroşoaie” şi a continuat: „Vedeţi, d-l Cimpoi, ce bine e în opoziţie? Aţi râs de mine timp de 4 ani de zile”. „Şi-o să mai râdem” a completat Galia Hrimiuc.

Revenim cu o nouă ştire de la această şedinţă de Consiliu Local
 Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniCL DarabaniAlin Girbaci
7:58 pm , 10 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare