Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

IPS Teofan a oficiat Sf. Liturghie la Manastirea „Sf. Treime” din EsancaCredincioşii din satul Eşanca şi foarte mulţi dărăbăneni au umplut până la refuz vineri la prima oră incinta Mănăstirii „Sf. Treime” din Eşanca. Chiar dacă nu a fost sărbătoare cu cruce roşie în calendarul creştin ortodox, oamenii nu au ratat ocazia de a participa la o slujbă oficiată de către Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan. Sf. Liturghie a început la orele 7:30 şi s-a încheiat două ore mai târziu cu un cuvânt de binecuvântare al IPS Teofan pentru toţi cei prezenţi în lăcaşul monahal. La această slujbă au participat diaconi de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi împreună cu pr. protosinghel Serafim Grigoraş, pr.arhimandrit Ioan, stareţul Mănăstirii Popăuţi, dar şi preoţi din zona oraşului Darabani precum pr. protopop Constantin Pînzariu sau pr. Vartolomeu Bordei. La finalul slujbei, IPS Teofan va duce împreună cu părintele Pînzariu Sf. Antimis bisericilor din Slobozia, Cuzlău, Plevna şi Izvoare, urmând ca ulterior să ajungă la aşezăminte sfinte din Protopopiatul Dorohoi, precum cele din Dumbrăviţa sau George Enescu. 


10:35 am Vineri, 26 August, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare