Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

N-am făcut nici o BRÂNZĂ la Tudora GALERIE FOTO&VIDEO

Când nu dai totul în fotbal, acesta te pedepseşte. Chiar dacă a fost sau nu offsaid la golul victoriei, marcat de Marius Negruţ, dărăbănenii nu meritau să câştige derby-ul cu TransDor Tudora, dar egalul ar fi fost un deznodământ mai echitabil. Cele 3 puncte rămân în tur la Tudora (scor 2-1), dar filmul promovării nu s-a terminat. 

În primul mitan gazdele au jucat cu vântul de partea lor, dar dărăbănenii şi-au creat cele mai mari ocazii. Tânărul Eduard Scutelnicu încearcă să-l surprindă pe Alin Andruş de la mijlocul terenului, dar nu reuşeşte golul etapei. Florin Eşanu îi testează şi el vigilenţa experimentatului Vasile Prisacă, dar tabela se dezmorţeşte de-abia în minutul 25 când Adrian Stîncă îl lansează excelent pe flancul drept pe Răzvan Halaicu, iar mijlocaşul întoarce în careu pentru Adrian Ghiorghiciuc, care aruncă în aer banca dărăbănenilor. Marian Ungureanu are şansa desprinderii, dar balonul trimis de el se scurge milimetric pe lângă stâlpul porţii lui Prisacă. Iosif Netbai driblează şi el tot, dar nu reuşeşte să-l învingă pe Andruş.

Dărăbănenii s-au văzut prea repede cu sacii în căruţă şi s-au bazat pe faptul că jucătorii din Tudora vor termina benzina în al doilea mitan. Adrian Ghiorghiciuc transformă în jaloane pe 4-5 jucători ai gazdelor, în ole-urile dărăbănenilor, şi se părea că mai sunt doar vreo 15 minute până când oaspeţii vor sărbători victoria. Alexandru Ghiviziu îşi pierde cumpătul şi înjură banca dărăbănenilor. Gazdele nu s-au omorât cu firea, chiar „Mara” Orăşanu a fost mână moartă, dar au accelerat 5 minute în care au marcat două goluri: primul în minutul 79, când Iosif Netbai este busculat în careu şi tot el a transformat lovitura de pedeapsă, şi golul victoriei din minutul 84 al lui Marius Negruţ, când, se pare că pe Cătălin Brânză l-a furat piesajul şi nu a ridicat steagul la o poziţie afară din joc. Costel Nechifor a strigat de pe margine: „Aţi rezolvat-o! 2-1 pentru arbitri !” iritându-l la culme pe Iovu. Constantin Gheorghiţă a spus şi el la final că e regretabil faptul că meciul a fost tranşat de tuşier, dar dărăbănenii trebuie să fie mai modeşti, să pună acum capul în pământ şi să se uite mai mult în ograda lor. Liga a III-a e mai departe decât credem.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  ACS TransDor TudoraACS Sanatatea Darabani
4:28 pm , 30 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare