Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanean certat cu legea scos afara cu Politia din sedinta de Consiliu LocalUn dărăbănean a fost dat afară din ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani după ce i-a transmis edilului şef al urbei să discute „de agricultură, nu de borduri”. Aroşoaie a fost iritat şi de faptul că reprezentantul mass-media prezent în Sala Primăriei a fotografiat incidentul.

Vreau să vă informez că de la Oglinzi şi până la Autogară, dacă nu o să vedeţi bordurile vopsite, nu le vopsim din următorul motiv: Este mai mult ca sigur posibil ca într-o săptămână, două, maxim trei, hai să zicem o lună, putem să facem lărgirea, pentru că nu are sens să dăm 50 de milioane pe vopsea şi pe diluant şi apoi acestea să dispară. (n.r.-bordurile). Vom scoate aceste borduri, vom lărgi un pic şoseaua, vom micşora trotuarele, venim cu borduri noi şi cele care le vom scoate le vom recupera pentru alte trasee. Noi sperăm ca în acest an, până în toamnă, acel covor asfaltic să se realizeze” le-a transmis Corneliu Aroşoaie aleşilor dărăbăneni în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local.

Spre finalul şedinţei şi-a făcut apariţia în Sala Primăriei şi un dărăbănean care a asistat minute bune la discuţiile edililor locali fără să scoată un sunet, şi care, la un moment dat, a spus: „Domn’ primar, discutăm de agricultură, nu de borduri”. După ce Aramă şi-a întărit ideea cu „Noi facem agricultură, nu facem borduri acuma”, Aroşoaie a manţionat că dărăbăneanul „o ia pe arătură”, a spus că acesta are mai multe amenzi la activ şi Aramă a fost evacuat din sală cu ajutorul poliţistului local. „Domn’ primar, eu te respect şi tu mă dai afară?” i-a transmis Aramă lui Aroşoaie. Se pare că dărăbăneanul are la activ o amendă penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi mai multe amenzi contravenţionale pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Observând că reprezentantul Darabaneni.ro a fotografiat acest incident, edilul şef s-a arătat vizibil iritat, menţionând că „suntem o familie” şi că unele aspecte semnalate pe Darabaneni.rojignesc conducerea Primăriei şi Consiliul Local”. Aroşoaie a îngrădit libertatea presei şi când nu a dat voie reprezentanţilor mass-media să facă fotografii în cadrul unei şedinţe anterioare de Consiliu Local şi chiar a interzis accesul unui colaborator Darabaneni.ro la o şedinţă extraordinară de Consiliu Local care ar trebui să fie publică.

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConsiliul Local Darabani
12:45 pm , 12 Mai, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare