Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cunoști un artist licean? Încurajează-l să aplice pentru o bursă stART! GRĂBIȚI-VĂ!

Liceenii talentați la muzică, desen sau pictură sunt invitați să aplice pentru una dintre cele 50 de burse anuale din cadrul programului Bursele stART, până în data de 24 noiembrie. Programul este organizat de Provident Financial România, în colaborare cu Școala de Valori, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Bursele stART este un program care sprijină anual 50 de liceeni talentați la muzică, desen sau pictură să-și cultive pasiunea și talentul. Complementar burselor, tinerii vor avea oportunitatea de a participa la sesiuni de consiliere profesională, în care vor învăța cum să-și contureze traseul artistic și cum să abordeze procesul de învățare într-o manieră antreprenorială.

Viitorii bursieri sunt liceenii preocupați de dezvoltarea lor în domeniul artistic, care fac deja parte dintr-un club de muzică, pictură sau desen sau sunt înscriși într-o instituție școlară de profil din România și au câștigat premii la concursuri naționale sau internaţionale de specialitate.

Programul oferă:
Bursele sunt anuale și vor fi acordate în tranşe lunare în perioada ianuarie-decembrie 2018. Cu ajutorul lor, cei 50 de adolescenții pot achiziționa materiale, instrumente și echipamente necesare cultivării talentului și vor putea participa la concursuri naționale, expoziții, concerte sau la cursuri de perfecționare în domeniul artistic ales.

Andreea Oana Şimon, bursiera stART la Muzică în ediția 2016-2017, ne povestește: “Muzica îmi este pasiune, dar şi medicament; este o modalitate de a scăpa de probleme. Studiez muzica tradițională. Am ales folclorul românesc deoarece vreau să duc mai departe muzica autentică şi nu vreau ca tradițiile şi obiceiurile să se piardă.

Chiar dacă nu au crezut multe persoane în mine, familia mi-a fost mereu alături şi m-a susținut în tot ceea ce fac. În ciuda descurajărilor, a eşecurilor şi a fricii, nu am dat niciodată înapoi din drumul meu, oricât de greu ar fi fost. Așadar, vă spun și vouă să nu vă lăsați doborâți de primul obstacol care vă iese în cale! Voi să fiți primii care credeți în voi şi în forțele voastre! Și nu uitați: mereu te întorci la ceea ce iubești, oricât de târziu.

Acum am devenit mai puternică şi într-o zi îmi voi trăi şi cele mai mari visuri pe care le am!”

Calendarul ediției 2018:
●    Înscrieri: 20 septembrie – 24 noiembrie 2017
●    Jurizare: 12 – 14 decembrie 2017
●    Afişarea listelor cu bursierii pe pagina proiectului: 29 decembrie 2017
●    Durata bursei: ianuarie – decembrie 2018Înscrieri
Dosarul de înscriere, însoțit de anexele completate, trebuie trimis până în 24 noiembrie 2017 (data poștei sau data primirii e-mail-ului cu toate documentele completate) la adresa de e-mail burselestart@scoaladevalori.ro sau prin poștă/curier la adresa Str. Ion Nistor, nr. 2, Mezanin, ap. 1, Sector 3, București, cod poștal 030041.  Pe plic se menționează: Pentru Programul Bursele stART.
Selecția beneficiarilor burselor va fi realizată de către o comisie specializată, care va analiza dosarele de înscriere, pe baza criteriilor de validitate menționate în ghidul programului.

Cunoști un tânăr cu talent deosebit la muzică, desen sau pictură? Încurajează-l să își trimită dosarul până în data de 24 noiembrie 2017 și să se pregătească pentru succes! Mai multe detalii despre ghidul de aplicare și criteriile de selecție găsești pe www.scoaladevalori.ro/bursele-start/.Contact:
Ioana Lupu - Specialist Comunicare, Școala de Valori
ioana.lupu@scoaladevalori.ro
Telefon: 0748 158 516

Despre Școala de Valori
Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale. Website: www.scoaladevalori.ro

Despre PROVIDENT

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,5 milioane de clienţi în 9 ţări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaţionale listate la Bursa din Londra. Din 2006, Provident a investit în România aproape 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 80 de milioane de euro. Începând cu 2016, compania a devenit cel mai mare angajator britanic din România, cu aproape 3.000 de angajați şi este unul dintre cei mai mari angajatori din țara noastră. Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum aproape 1 milion de euro. Website: www.provident.ro
Te-ar mai putea interesa si:  burse start
10:03 pm Miercuri, 22 Noiembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare