Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

32 de drumuri inchise in judetul Botosani. Se circula pe un singur sens intre Dorohoi si HudestiDin cauza viscolului, sunt închise circulaţiei două drumuri naţionale, 19 drumuri judeţene şi 11 drumuri comunale. Segmentul de drum DN 29A, cuprins între Darabani și Rădăuți Prut era închis astăzi, la orele 10:00. În prezent se circulă pe un singur sens de la Dorohoi la Hudești și se lucrează pe porțiunea Hudești-Darabani
.

Nordul extrem al țării rămâne și astăzi izolat de restul țării. Viscolul intens a făcut imposibilă munca drumarilor care au lucrat și noaptea. Astfel DN 29 A, pe segmentul Darabani-Rădăuți Prut rămâne închis mai departe. Nu se circulă nici între Darabani și Hudești, dar pe această porțiune drumarii au afirmat că lucrează în acest moment pentru a facilita circulația pe un singur sens între Dorohoi și Darabani. „Viscolul este foarte puternic și ne îngreunează munca. În prezent se circulă pe un singur fir între Dorohoi și Hudești și acum lucrăm pe porțiunea Hudești-Darabani. Am fost informați că începând cu ora 16:00 viscolul va scădea în intensitate, dar nu foarte mult, prin urmare nu putem estima în cât timp o să fie redat circulației DN 29A”, a declarat pentru Darabaneni.ro, ing. Constantin Irimia, şef Sector Darabani din cadrul CNADNR.

VEZI în continuare situaţia drumurilor închise la orele 10:00:

Drumuri Naţionale:

- DN 29 Botoşani – Săveni – Manoleasa;

- DN 29 A Dorohoi – Darabani – Rădăuţi Prut.

 
Drumuri Judeţene:

-         DJ 291 C Pomârla – Racovăţ;

-         DJ 291 C Fundu Herţii – DJ 298;

-         DJ 291 D Suharău – Baranca – Bajura;

-         DJ 293     Dumeni – Havârna şi Mileanca – Puţureni;

-         DJ 294 A Avrămăni – DN 24 C ;-         DJ 294 C Manoleasa – Hăneşti;

-         DJ 293 A Coţuşca – Viişoara Mică;

-         DJ 282 H Libertatea – DN 24 C ;

-         DJ 282     Coţuşca – Rădăuţi Prut;

-         DJ 282     Rediu – limită judeţ Iaşi;

-         DJ 292 A Corlăteni – Dimăcheni;

-         DJ 291 D Oroftiana – Baraca;

-         DJ 282     Dângeni – Hăneşti;

-         DJ 298     Baranca – Cristineşti;

-         DJ 292     Vorniceni – Podeni;

-         DJ 294     Dângeni – Gulioaia;

-         DJ 291 B Dersca – Mihăileni;

-         DJ 294     Dângeni – Pădureni;

-         DJ 282 A Darabani – Mileanca.

Drumuri comunale:

- DC 49 A Băluşeni – E 58;

- DC 52 Zăiceşti – Buzeni;

- DC 15 Ibăneasa – DJ 292;

- DC 71 C Vorniceni – Dealu Crucii;

- DC 49 Băluşeni – Băluşenii Noi;

- DC Dumeni – Arborea;

- DC Dumeni – Stânca;

- DC Broscăuţi – Slobozia,

- DC 77 A Hilişeu Horia – Dersca;

- DC 77 B Corjăuţi – Pomârla;

- DC 65 E Nicşeni – Dacia;

Menţionăm că pe celelalte drumuri comunale, judeţene şi naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Se acţionează în permanenţă pentru deblocarea tronsoanelor închise şi pentru menţinerea în circulaţie a celorlalte.


Te-ar mai putea interesa si:  DN 29ACNADNRConstantin Irimia
11:26 am , 02 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare