Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

TREI, DOAMNE, SI TOTI TREI Tineri darabaneni clasati pe podiumul Concursului National de Karting GALERIE FOTO


Trei elevi din cadrul secţiei de karting a Clubului Copiilor Darabani au participat în perioada 9-11 mai 2014 la prestigiosul concurs naţional de karting şi educaţie rutieră „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc” care a avut loc la Tg. Secuiesc. Din fericire, toţi cei trei copii coordonaţi de către instructorul Neculai Ilaş au urcat pe podiumul acestei competiţii, în ciuda condiţiilor foarte  modeste de pregătire de la Darabani.
 
Dărăbănenii, ajutaţi şi de această dată de firma TransGhe, au avut curajul să participe şi anul acesta la concursul naţional care a aliniat la start cei mai buni 70 de copii din 18 judeţe, ei măsurându-şi talentul şi caii putere în cadrul „Memorialului Codruţ Morar şi Jani Ferenc”. Poate ar fi fost mai mult de trei copii dărăbăneni, dar cei 120 de membri ai clubului de karting de pe malul Prutului se antrenează cu  trei karturi „moderne”, aşa cum numeşte instructorul Ilaş maşinile fabricate acum 8 ani de zile, plus încă trei cu motoare „de muzeu”, Mobra sau Hoinar.Kartul cel mai puternic de la Darabani aparţine campionului din 2011 al acestei competiţii automobilistice, Giani Ciobanu. Este vorba de un Parilla de 8 cai putere cu motor de 60 cm cubi, model din 2000, maşină oferită cadou de la mama sa. Chiar şi în aceste condiţii, cei trei elevi dărăbăneni au obţinut rezultate excepţionale: debutantul Robert Andrei s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului categoriei pufo la kartig viteză, Giani Ciobanu şi Gabriel Scalcău fiind vicecampioni la îndemânare karting, respectiv circulaţie rutieră, Scalcău ocupând ultima treaptă a podiumului şi la îndemânare karting, unde dărăbănenii au fost avantajaţi de faptul că maşinile lor erau cele mai mici şi s-au putut strecura mai uşor printre obstacole.Ţin să mulţumesc încă o dată d-lui Ionel Gheorghiciuc, managerul firmei TransGhe, care ne-a asigurat transportul şi diurna la această competiţie” a ţinut să precizeze prin intermediul publicaţiei Darabaneni.ro, Neculai Ilaş care, foarte modest, îşi manifestă timid dorinţa de a dispune la Clubul Copiilor din Darabani de maşini mai bune. Aviz autorităţilor locale şi celor care „accelerează” în campania electorală. Este momentul să le acordaţi „votul” şi acestor tinere talente din oraşul de pe malul Prutului. (Lucian BĂLĂUCĂ, foto: Florin BEJINARIU)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi pe aceeaşi temă:
 KARTING made in Darabani…Atunci cand imposibilul devine posibil
 COMENTARIUL SAPTAMANII Munca, daruirea si performantele unor copii
 
Te-ar mai putea interesa si:  Ionel GheorghiciucNeculai IlasGiani Ciobani
3:17 pm Marti, 13 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare