Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” are o nouă conducere ”Sunt deosebit de onorată și emoționată…”Noul an școlar aduce și un nou director la Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”. După ce Angelica Crețu a ales să predea la un liceu din județul Suceava, funcția vacantă de director a fost ocupată prin detașare pentru 1 an de zile de către Galia Hrimiuc, care este și consilier local PSD.

Angelica Crețu a predat timp de 19 ani istorie și geografie la Școala ”Leon Dănăilă”, fiind un profesor foarte apreciat în Darabani. 
”Povestea Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” țesută cu atâta splendoare de munca profesorilor și voința elevilor m-a captat timp de 19 ani, oferindu-mi doar amintiri frumoase și prietenii legate atât cu foști colegi, dar mai ales cu foști elevi. Mulțumesc întregului colectiv al școlii, părinților și elevilor pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor! Stimați colegi, dragi elevi, vă urez mult succes în viitor, sănătate, încredere în forțele proprii și realizări frumoase!” este mesajul prof. Crețu pentru cadrele didactice și elevii dărăbăneni.

”Sunt deosebit de onorată și emoționată în același timp de a deschide noul an școlar 2019-2020 la Școala Gimnazială "Leon Dănăilă" Darabani, unitate școlară care s-a făcut cunoscută prin performanța elevilor, performanță care exprimă calitatea profesorilor

Îmi doresc ca și anul școlar 2019-2020 să fie un an plin de realizări mărețe, cu rezultate frumoase, iar toți cei trei actanți ai educației: profesor - elev - părinte, printr-o bună colaborare, să atingă cheia succesului” a declarat și Galia Hrimiuc, noul director al Școlii ”Leon Dănăilă”, înaintea începerii noului an școlar. 
Te-ar mai putea interesa si:  Galia HrimiucAngelica Cretu
8:31 pm , 08 Septembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare