Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Micii pompieri” din zona orasului Darabani GALERIE FOTO

Marţi, 27 martie, a avut loc la Grădiniţa nr. 2 din localitate faza zonală a concursului „Micii pompieri”, care face parte din seria întrecerilor preşcolarilor, ce se desfăşoară la Darabani în această săptămână. La startul competiţiei s-au aliniat şase echipaje de copii de la Grădiniţele nr. 2, 4, 5 şi 6 din Darabani, Grădiniţa Păltiniş şi Grădiniţa Conceşti, împreună cu cadrele didactice Floarea Strahotin, Camelia Cazacu, Floriţa Mardar, Gabriela Guceanu, Finareta Iacob şi Anca Pribeagu. Micuţii au participat la o probă teoretică ce a constat în rezolvarea unui chestionar cu 10 întrebări şi o probă practică în care au realizat un desen despre prevenirea incendiilor, lucrare care a fost apoi susţinută în faţa comisiei.

Juriul concursului a fost format din lt.col. Radu Ţipişcă, din cadrul Inspecţiei de prevenire a ISU Botoşani, educatoarea Violeta Zelinsche, reprezentant al cadrelor didactice, Liliana Tîrniceru-Ifrim, reprezentant al părinţilor, preşedintele juriului fiind Anişoara Dupu, director al Grădiniţei „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Dorohoi, metodist desemnat de către IŞJ Botoşani. Din comisia de organizare a consursului au făcut parte Cornelia Palamariu, director al Şcolii Generale „Leon Dănăilă” şi Zîna Andronic, cadru didactic coordonator al Grădiniţei nr. 2 din localitate. Inspectorii de specialitate din cadrul ISU Botoşani, lt. col. Radu Ţipişcă şi plt. Bogdan Adăscăliţei, le-au prezentat copiilor un film despre prevenirea incendiilor. Toţi copiii au primit diplome de participare, primele trei echipaje urmând să reprezinte zona oraşului Darabani la faza judeţeană a concursului, care va avea loc în cursul lunii aprilie.Locul I a fost adjudecat de Grădiniţa nr. 2 (Alexandru Creţu, Mălina Hapliuc şi Lavinia Pupăză), pe locul II s-au clasat copiii Grădiniţei din Păltiniş (Robert Antonesei, Bianca Aiftincăi şi Alexandru Munteanu), iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de micuţii de la Grădiniţa nr. 4 (Antonio Alungulesei, George Vatamanu şi Ştefan Amărioarei). „Aceste concursuri sunt foarte utile pentru copii, cadrele didactice, părinţi şi întreaga comunitate” a declarat pentru Darabaneni.ro Zîna Andronic, director al Grădiniţei nr. 2. Părinţii copiilor au fost şi sponsorii întrecerii preşcolarilor, participanţii fiind recompensaţi cu dulciuri şi câte o jucărie-surpriză. Miercuri va avea loc concursul „Micul pieton”, iar joi „Copii frumoşi şi sănătoşi”, Darabaneni.ro urmând să vă ţină la curent cu desfăşurarea lor.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
10:02 pm Marti, 27 Martie, 2012

5 Comentarii la “„Micii pompieri” din zona orasului Darabani GALERIE FOTO”

 1. LOCALNIC spune:

  Felicitări doamnei Florica Strahotin pentru ceea ce a făcut cu copii de la grupa pregătitoare. Succes Alex, Lavi şi Mălina la faza judeţeană

 2. BatMan spune:

  Darabaneni . Votam schimbarea . Votam Primar Hrimiuc Liviu . Votam Seriozitatea. Votam Corectitudinea. Votam Schimbarea,

 3. pentru BatMan spune:

  Va rugam sa comentati la subiect!

 4. mihaela spune:

  felicitari micilor pompieri mihaela.a,

 5. monica spune:

  felicitari micutilor pompieri robert,bianca si andra de la paltinis si doamnei educatoare iacob filareta care s-a ocupat de ei cu multa daruire si mult succes la faza urmatoare. mamica lui robert.

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare