Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii pompieri dărăbăneni, la înălţime GALERIE FOTO


La mijlocul săptămânii, Grădiniţa nr. 2 cu program prelungit din Darabani a fost gazda etapei zonale a concursului pentru preşcolari „Micii pompieri”. Amfitrionii dărăbăneni au ocupat şi de această dată prima treaptă a podiumului şi sunt aşteptaţi împreună cu copiii din Conceşti şi cei din Bajura la etapa judeţeană a competiţiei, care va avea loc la Botoşani.

„Concursul are un caracter educativ şi tehnico-aplicativ, în domeniul  apărării împotriva incendiilor. Se adresează copiilor din grădiniţe şi are ca scop dezvoltarea capacităţii de înţelegere şi apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă şi cunoaşterea efectelor incendiilor asupra vieţii şibunurilor  materiale” ne-au comunicat organizatorii. La competiţia organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, s-au prezentat 5 echipaje  formate din câte trei copii. Concurenţii au susţinut două probe: teoretică şi practică. Proba teoretică a constat în rezolvarea unui chestionar cu zece întrebări din domeniul prevenirii incendiilor. La proba practică, copiii au redat prin desen o situaţie în legătură cu tema concursului (apărarea împotriva incendiilor), după care au prezentat lucrarea în faţa comisiei.S-au prezentat echipajele de la cele 5 unităţi, respectiv:
Grădiniţa nr. 2 Darabani, coordonator educ. Strahotin Floarea;
Grădiniţa nr. 5 Darabani, coordonator educ. Acsinte Ramona;


Grădiniţa Lişmăniţa, coordonator educ. Ghiorghiciuc Corina;
Grădiniţa Bajura, coordonartor educ. Ichim Viorica;
Grădiniţa Conceşti, coordonator educ. Grigoraş Anca. Juriul a fost format din lt. col. Radu Ţipişcă, ofiţer în cadrul I.S.U. Botoşani, metodistul I.Ş.J. Botoşani, Boureanu Marinica, Sîsîiac Gheorghe, şeful S.V.S.U. Darabani, Zelinsche Violeta, reprezentantul cadrelor didactice şi Mitrache Mihaela, reprezentantul părinţilor.

Comisia administrativă a fost asigurată de directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” Darabani, Lucian Florea, împreună cu cadrele didactice Floriţa Mardar şi Mihaela Onofrei.

Clasament final
:
- Locul I: Grădiniţa nr. 2 Darabani;
- Locul II: Grădiniţa Conceşti;
- Locul III: Grădiniţa Bajura;
- Menţiuni: Grădiniţa nr. 5 din Darabani şi Grădiniţa Lişmăniţa.

„Câştigătorii au fost premiaţi pentru eforturile lor cu diplome, rechizite şi dulciuri, oferite de sponsorii Costel Nazare, primarul comunei Conceşti, şi directorul Cooperativei de Credit Păltiniş, Silvia David. Aşteptăm ca la etapa judeţeană, copiii noştri să continue pregătirea şi să avem posibilitatea, cu toţii, să ne bucurăm de rezultate foarte bune” ne-a declarat Zîna Andronic, cadru didactic coordonator al Grădiniţei nr. 2. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)
Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaGradinita nr. 2Zina AndronicMicii pompieri
11:52 pm Vineri, 27 Martie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare