Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Membrii SVSU Darabani premiati de ZIUA POMPIERILOR Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani a organizat în data de 13 septembrie o serie de manifestări prilejuite de Ziua Pompierilor, eveniment la care a participat şi Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din Darabani. „A fost şi va reprezenta mereu o onoare calitatea de salvator, pompierii având o istorie şi un prezent care le fac cinste. Doresc să le transmit tuturor pompierilor voluntari şi profesionişti, precum şi cetăţenilor care ne-au ajutat la intervenţii sincere felicitări, multă sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilei noastre misiuni” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac. Cu această ocazie, primarul Corneliu Aroşoaie a dispus premierea pompierilor care au fost implicaţi în stingerea incendiilor de pe raza oraşului Darabani şi a celor care au participat la concursurile profesionale, fiecare dintre aceştia primind din partea Primăriei oraşului câte 150 de lei. (foto: Botosaneanul)


9:44 am Vineri, 14 Septembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare