Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

S-a stins medicul Andreiu Dolineaschi, fostul director al spitalului din Darabani

Judeţul Botoşani a pierdut un om de o înaltă ţinută morală şi un medic desăvârşit care a îngrijit pacienţii până în ultimele zile ale vieţii. Este vorba de doctorul ORL ANDREIU MIHĂIŢĂ DOLINEASCHI, care a încetat din viaţă la 65 de ani după ce a suferit un infarct. Tatăl deputatului Andrei Dolineaschi a activat un deceniu în zona oraşului Darabani, respectiv în Mileanca şi oraşul de pe malul Prutului, unde a ocupat şi funcţia de director al Spitalului Orăşenesc.

Andreiu Dolineaschi a suferit luni un infarct miocardic şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Iaşi, încetând din viaţă la o clinică de specialitate din centrul universitar. Dr. Dolineaschi a activat ca medic generalist în Mileanca din 1 noiembrie 1973, iar peste doi ani a venit la Darabani, unde a fost şi directorul Spitalului Orăşenesc până când a plecat la specializare la Iaşi. În ultimele 3 decenii dr. Dolineaschi a lucrat ca medic specialist ORL în cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. El şi-a dorit să aibă locul de veci alături de părinţii săi, în satul Borzeşti din judeţul Cluj, unde va fi înmormântat vineri, 9 mai. Mai mulţi dărăbăneni vor participa la ceremonia de înmormântare a lui ANDREIU MIHĂIŢĂ DOLINEASCHI. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Te-ar mai putea interesa si:  Andrei DolineaschiAndreiu Mihai Dolineaschidr. Dolineaschi
10:12 pm Marti, 06 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare