Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

MAI: „Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!”



Acesta este avertismentul transmis botoşănenilor de către inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, pe lângă sfaturile despre cum să prevină o situaţie de urgenţă în secţiile de votare
.

Sute de pliante şi afişe cu mesajul „Mita şi  votul ilegal înseamnă închisoare!” au fost distribuite botoşănenilor de către inspectorii de prevenire ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pe timpul controalelor efectuate la spaţiile unde vor fi amenajate circumscripţii electorale şi secţii de votare. Acţiunile fac parte din campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, derulată de Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) până pe 10 iunie.



Astfel, pe lângă respectarea măsurilor principale de apărare împotriva incendiilor pe perioada desfăşurării alegerilor, pompierii le-au recomandat cetăţenilor să respecte legea electorală şi le-au explicat riscurile la care se expun dacă încalcă legea, cei prezenţi primind informaţii despre sancţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare. Activităţile de informare şi conştientizare a botoşănenilor cu privire la consecinţele votului ilegal şi ale mitei electorale vor continua.




12:33 am Joi, 31 Mai, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare