Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Membrii Clubului Copiilor Darabani, pe podiumul Concursului National de Karting de la Targu-Secuiesc FOTOÎn perioada 28-30 iunie 2013, a avut loc a X-a ediţie a Concursului Naţional de Educaţie Rutieră şi Karting „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc”, organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Covasna, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului şi C.S. Skat-Kart Târgu-Secuiesc. Competiţia s-a desfăşurat la Târgu-Secuiesc, jud. Covasna, şi i-a avut printre participanţi pe elevii dărăbăneni coordonaţi de instructorul Neculai Ilaş.  

Au participat 22 de echipaje din 22 de judeţe ale României. Judeţul Botoşani a fost reprezentat de echipajul de la Clubul Copiilor Darabani. Elevii Iulian Gheorghiciuc (clasa a VIII-a), Gabriel Scalco (clasa a X-a) şi Giani Ciobanu (clasa a IV-a), au reuşit să obţină rezultate pentru care instructorul Neculai Ilaş se declară foarte mulţumit, în condiţiile în care dotarea tehnică de care dispune Clubul de Karting dărăbănean nu se poate compara cu cea a celorlalţi competitori. Concursul a fost structurat  pe trei categorii: educaţie rutieră şi teorie, îndemânare Karting (probă desfăşurată în poligon sub supravegherea Poliţiei Rutiere) şi viteză Karting (probă desfăşurată pe pistă).

Cei trei dărăbăneni au obţinut două locuri II prin Iulian Gheorghiciuc la Educaţie rutieră – teorie/chestionar la categoria Cadet şi Gabriel Scalco la Îndemânare karting, categoria Mini, două locuri  III prin Giani Ciobanu şi Gabriel Scalco la Educaţie rutieră – teorie/chestionar la categoria Pufo + Mini, un loc IV la categoria Pufo a secţiunii de Karting viteză prin Giani Ciobanu, şi două menţiuni la Karting viteză, categoria Mini prin Gabriel Scalco, şi la categoria Cadet prin Iulian Gheorghiciuc. Deplasarea la această competiţie a fost sponsorizată şi în acest an de omul de afaceri Ionel Gheorghiciuc, care a asigurat transportul echipajului până la Târgu-Secuiesc, acesta premiind fiecare pilot dărăbănean participant la concurs cu suma de 150 lei. Citiţi pe aceeaşi temă:
KARTING made in Darabani…Atunci cand imposibilul devine posibil
FOTO & VIDEO REPORTAJ Micul Schumacher de Darabani
 
Te-ar mai putea interesa si:  kartingConcursul National de Educatie Rutiera si Karting
12:57 pm Miercuri, 14 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare