Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI rezultatele parţiale la Evaluarea Naţională a elevilor dărăbăneni „Le dorim să reuşească în viaţă”Astăzi, 1 iulie 2016, au fost afișate rezultatele examenului de Evaluare Națională a elevilor claselor a VIII-a. La Liceul „Dimitrie Cantemir” au participat 12 candidați, dintre care 9 au obținut medii peste 6. Cea mai mare medie înregistrată la liceu a fost 9,40 iar cea mai mică 4,47.

La Școala Gimnazială Bajura, dintre cei 10 candidați, 7 au obținut medii peste 6, cea mai mare fiind 8,97.
La Școala Gimnazială „Gheorghe Moroșanu” din Teioasa cea mai mare medie a fost 8,15.

La Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” din centrul oraşului au participat 66 de candidați. Dintre aceștia 56 au obținut medii peste 6. Cea mai mare medie a fost 9,85 iar cea mai mică 4,65. La Școala Gimnazială au fost înregistrate și patru note de zece, două la limba română și două la matematică. Profesorii se declară mulțumiți de rezultate și îi felicită pe elevi, părinţi şi colegii lor.

Până la 18:30, 7 elevi contestaseră notele primite.

„Rezultatele obținute de elevii claselor a VIII-A, care au obținut o promovabilitate de  89,5% la Evaluarea Națională 2016, nu fac decât să confirme faptul că la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani se face carte la nivel înalt, ceea ce poziționează unitatea noastră în topul școlilor din județul Botoșani. Suntem bucuroși de acest lucru și pe această cale țin sa le mulțumesc colegilor  profesori de limba română si matematică, care, pe parcursul anului școlar 2015-2016 s-au străduit și au reușit pe deplin sa-și respecte blazonul de cadru didactic la Școala Leon Dănăilă. Mulțumim, de asemenea, și părinților care au avut o strânsă legătură pe parcursul cel 8 ani cu școala și nu în ultimul rând îi felicităm, pe elevii care, prin rezultatele obținute, au făcut cinste atât unității noastre cât și întregii comunități dărăbănene. Le urăm tuturor elevilor mult succes în activitatea de viitori liceeni și le dorim sa reușească in viață” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. (A.D.A.)Vezi AICI rezultatele elevilor de la Liceul „Dimitrie Cantemir”;

Vezi AICI rezultatele elevilor de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”;

Vezi AICI rezultatele pentru Școala Gimnazială Bajura;

Vezi AICI rezultatele pentru Școala Gimnazială „Gheorghe Moroșanu” din Teioasa.

Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Evaluare Nationala
9:40 pm Vineri, 01 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare