Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierii locali au stabilit indemnizatiile pentru voluntarii darabaneniÎn cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de joi, 30 august, edilii locali au adoptat o hotărâre prin care membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din Darabani să primească indemnizaţii pentru intervenţiile şi participarea la celelalte activităţi ale serviciului. Astfel, potrivit hotărârii Consiliului Local, voluntarii vor fi remuneraţi cu 50 de lei pentru fiecare intervenţie, cu 15 lei pe oră pentru participarea la programul de pregătire, cu 15 lei pe oră pentru participarea la pregătirile pentru concursuri şi cu 50 de lei pe zi pentru participarea la concursurile profesionale din cadrul SVSU. De asemenea, s-a mai aprobat ca fiecare voluntar care vine la intervenţii cu maşina personală să primească 15 lei. Consilierul Petrică Hrimiuc a precizat faptul că sumele sunt mici şi a propus ca după 6 luni acestea să crească cu o valoare ce va fi stabilită ulterior, iar Dan Tîrniceru Ifrim a propus ca unul dintre cele trei autoturisme aflate în proprietatea Primăriei să fie folosit de către SVSU din localitate.

Gheorghe Sîsîiac, şeful SVSU Darabani, a propus ca aceşti bani să fie alocaţi din sumele încasate de la primăriile din localităţile limitrofe pentru serviciile prestate de voluntarii dărăbăneni. „Vom fi cu adevărat mulţumiţi când se vor găsi bani de la buget pentru a se acorda efectiv aceste indemnizaţii. Trebuie să drămuim fiecare bănuţ” a declarat pentru Darabaneni.ro, Sîsîiac (foto dreapta). Şi în anii trecuţi consilierii locali au aprobat indemnizaţii pentru voluntarii dărăbăneni, dar acestea au fost acordate doar pe hârtie, pentru că bugetul local a fost de fiecare dată insuficient în acest sens. În prezent SVSU Darabani numără 38 de membri, dintre care numai 7 sunt angajaţi cu carte de muncă.Citiţi pe aceeaşi temă:
SVSU Darabani, campionii judetului in situatii de urgenta FOTO & VIDEO
Taxa PSI pentru comunele limitrofe. Urmeaza Darabaniul


7:49 pm Joi, 30 August, 2012

3 Comentarii la “Consilierii locali au stabilit indemnizatiile pentru voluntarii darabaneni”

 1. DARABANEAN spune:

  si la acest voluntariat cine poate participa?

 2. RASPUNS spune:

  Raspunsul la intrebarea d-voastra il gasiti aici: http://darabaneni.ro/social/sa-fiu-voluntar-in-situatii-de-urgentaa-la-darabani/

 3. SAU AICI spune:

  http://darabaneni.ro/social/vrei-sa-devii-pompier-voluntar-vezi-conditiile/

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare