Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierii locali au deschis Calea Americana pentru primarul Corneliu ArosoaieAleşii locali dărăbăneni s-au întrunit miercuri, într-o şedinţă extraordinară fulger care a durat mai puţin de patru minute. Consilierii au votat în unanimitate două proiecte de hotărâre, printre care şi cel privind participarea primarului oraşului Darabani la „American Way-Calea Americană. Ce şi cum putem face noi pentru a atinge performanţele lor?”, proiect lansat de Revista Română de Administraţie Publică Locală. Edilul şef al urbei i-a invitat apoi pe consilieri la cabana sa din Eşanca pentru „a discuta şi alte probleme”.

Vă mulţumesc pentru că aţi binevoit să votaţi. Problema pe tapet s-a pus de prin februarie. Suntem un grup format din 6 primari din Botoşani, Darabani, Săveni, Bucecea, Frumuşica, Flămânzi, în general orăşelele mici. Cheltuiala care este aprobată de dumneavoastră va fi justificată prin documente. În primul rând trebuie să fiu eu cinstit cu d-voastră, o oportunitate ca aceasta nu ştiu dacă va mai fi şi când va fi. Deplasarea pe care d-voastră ne-o aprobaţi, eu vreau să mă...compensez, s-o recompensez sau să fiu şi eu amabil cu d-voastră. Eu am crezut că va dura mai mult şedinţa, dar dacă a fost aşa de scurtă vreau ca la ora 4 să ne întâlnim toţi la Eşanca să bem un pahar de vin şi să mâncăm un grătar. Aş dori să vină şi d-nele consilier pentru că ele reprezintă sexul frumos din CL. Dacă aveţi posibilitatea, vă invit să discutăm şi alte probleme” a spus Corneliu Aroşoaie, care i-a atras atenţia Didinei Honceru să nu noteze chiar tot în procesul verbal al şedinţei.

Primarul a precizat că va fi prezent zilele acestea la Bucureşti pentru un interviu în vederea obţinerii vizei de America (foto dreapta, wikipedia.org ). „De abia acolo este emoţia, nu aici. Ştiţi d-voastră că la interviu se ia de la rude şi până la momentul de faţă” le-a transmis Aroşoaie aleşilor dărăbăneni. Dan Tîrniceru Ifrim i-a propus primarului să meargă la interviu însoţit de secretarul oraşului, Paulică Zahariea, consilierul local motivând faptul că funcţionarul primăriei este mediator şi l-ar putea ajuta pe edilul şef. Cu puţin timp în urmă, mai multe primării din ţară, printre care şi cea din Darabani, semnalau fapul că nu vor avea bani pentru plata salariaţiilor instituţiei în ultimul trimestru al anului 2013, sperându-se într-o rectificare de buget în acest sens.Relu Târzioru: „Nu mergem să cucerim America”

Primarul oraşului oraşului Săveni, Relu Târzioru, a fost desemnat de Revista Română de Administraţie Publică Locală „Cel mai bun primar al unui oraș din Moldova” şi a răspuns şi el invitaţiei publicaţiei respective de a face deplasarea în ţara tuturor posibilităţilor. „Nu mergem să cucerim America, mergem pentru schimb de experienţă, pentru nişte teme foarte precise. În 9 ani de activitate eu nu am avut nici o ieşire, nu am dat curs până acum niciodată la aşa ceva. Consider că nu este în regulă ca unii primari să-şi facă concediile sau alte ieşiri din banii Primăriei. Dacă această excursie nu se dovedeşte eficientă şi nu are o finalitate, mă gândesc foarte serios să o decontez din banii mei personali” a declarat pentru Darabaneni.ro, Relu Târzioru.Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieRelu TarzioruAmerican WayAmericaRevista Romana de Administratie Publica Locala
6:34 pm , 11 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare