Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consiliul Local Darabani s-a „inrosit”. Mai multi alesi au trecut la PSDUn grup de consilieri locali dărăbăneni au profitat de ordonanţa Guvernului privind migraţia aleşilor locali şi s-au înrolat în principala formaţiune politică aflată la putere, PSD. Chiar dacă unii dintre ei au recunoscut mai mult s-au mai puţin voalat traseismul politic, se pare că viceprimarul Relu Cricleviţ, dar şi Lucian Florea, Petrică Hrimiuc, Petrică Bărănceanu, Dorin Stredie plus Marin Cimpoi ar fi noii consilieri dărăbăneni social-democraţi. Aleşii contactaţi de Darabaneni.ro au spus la unison că vor emite un comunicat de presă în care vor explica de ce au sărit în “barca” PSD.

O să dăm un comunicat de presă. S-au adunat mai multe, în timp” a spus Petrică Bărănceanu, care nu a dorit „să se ascundă după deget”. Unii dintre proaspeţii consilieri înregimentaţi la PSD au participat luni seara la „cina cea de taină” care a avut loc la Casa Andrei din Darabani, fapt recunoscut şi de preşedintele PSD Darabani, primarul Corneliu Aroşoaie. „Am discutat cu băieţii. Ştiam că trebuie să se ducă astăzi la secretarul Primăriei. Ne-am întâlnit, ca de obicei, la o cafea şi i-am întrebat care este poziţia lor” a precizat edilul şef al urbei. Aroşoaie a spus că administraţia publică locală va funcţiona în continuare în interesul dărăbănenilor, indiferent de numărul consilierilor aflaţi la putere sau în opoziţie.

Pentru proiectele pe care noi le avem la Darabani, Consiliul Local a funcţionat foarte bine. Ideea era că dacă d-lor vor să vină, să nu fi având presiuni din partea altor reprezentanţi ai diferitelor partide de a nu trece proiectele care privesc comunitatea locală. În rest, ei dacă vor veni, vor face ce vor gândi ei. Dacă suntem în opoziţie sau la putere, noi suntem reprezentanţii comunităţii locale şi ceea ce ne propunem ne propunem pentru interesul şi folosul comunităţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie.

Costel Şoptică, deputatul liberal al Colegiului Darabani, a comentat pentru Darabaneni.ro gestul foştilor săi colegi de partid, nefiind foarte afectat de migraţia liberalilor la PSD. „Mi se pare corect ca ei să-şi declare pe faţă apartenenţa. Până acum dădeau în noi că ai noştri stau mult prin baruri, că fac nu ştiu ce, acum dacă i-au preluat ei, să-i poarte cu plăcere. Nu pot să spun că îmi pare rău pentru ei. Măcar acum ştiu cu cine lucrez. Implicarea lor a fost 0 şi la alegerile europarlamentare şi de aceea am demis Biroul Politic de la Darabani, din care făceau parte şi aceşti oameni. Nu e nici o catastrofă, oricum doream să reconstruiesc organizaţia PNL Darabani din temelii” a precizat Costel Şoptică.

Parlamentarul a spus că, cel mai mult este dezamăgit de gestul directorului Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Lucian Florea. „El, fiind profesor de istorie, am crezut că are o cultură altfel pentru că ştie şi istoric cum stau lucrurile şi s-a dat întotdeauna un foarte mare liberal” a spus Şoptică. În aceste condiţii, Consiliul Local Darabani mai rămâne doar cu doi aleşi liberali, respectiv Gheorghe Caba şi Florin Ignat.
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăCorneliu AroşoaieLucian FloreaPetrică HrimiucDorin StrediePetrică BărănceanuMarin Cimpoi
9:20 pm Miercuri, 17 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare