Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şcoala ”Leon Dănăilă” aşteaptă noi învăţăcei. VEZI actele necesare înscrierii în Clasa 0

 

Pentru anul școlar 2016 – 2017 Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” din Darabani are cuprinse în proiectul planului de școlarizare un număr de 5 clase pregătitoare cu un număr de 105 elevi. Sâmbătă, 27 februarie, va fi Ziua Porţilor Deschise la şcoala unde în prezent învaţă 884 de elevi.

Înscrierea micilor elevi în clasa 0 se va efectua în perioada 29.02.2016 – 18.03.2016, după programul comunicat de secretarul unităţii de învăţământ, Cristian Creţu, respectiv LUNI – VINERI între orele  8 – 18 şi SÂMBĂTĂ între orele  9 – 13. Actele care se depun la Secretariatul şcolii sunt:
1.    CERTIFICAT DE NAȘTERE original și copie pentru copilul care se înscrie;


2.    CERTIFICAT DE NAȘTERE original și copie pentru frați sau surori elevi la această unitate școlară (ŞCOALA ”LEON DĂNĂILĂ” DARABANI)
3.    CARTEA DE IDENTITATE original și copie A PĂRINTELUI CARE DEPUNE CEREREA;
4.    ÎMPUTERNICIRE PENTRU PERSOANELE CARE ÎNGRIJESC COPII ÎN LIPSA PĂRINȚILOR;
5.    ADEVERINȚĂ MEDICALĂ pentru copilul care se înscrie;
6.    EVALUAREA PSIHOSOMATICĂ PENTRU COPII NASCUŢI DUPĂ 01.09.2010.

De asemenea, sâmbătă, 27 februarie 2016, între orele 10–14, are loc Ziua Porţilor Deschise pentru elevii și părinții care se vor înscrie în clasa pregătitoare în anul școlar 2016 – 2017.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”clasa 0acte necesare inscrierii in clasa 0Cristian Cretu
12:38 pm Vineri, 26 Februarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare