Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Edilii locali verifica legalitatea achizitionarii utilajelor PrimarieiPrimăria Darabani a cumpărat în perioada 2008-2011 utilaje în valoare de 166. 774 lei. Consilierii locali doresc acum să ştie dacă a fost respectată legislaţia privind aceste achiziţii, având în vedere sumele mari în raport cu starea tehnică precară a unor utilaje.

Mariea Pisaltu, şef SGCL Darabani, a prezentat un raport legat de achiziţionarea de către Primaria Darabani a unui buldoexcavator în valoare de 37.000 lei, a unui autogreder marca Volvo cu 69.786 lei şi a unui autocamion care a costat 59.988 lei, utilaje cumpărate în perioada 2008-2011. Pentru cea din urmă maşină, Primăria din localitate a mai plătit 46.720 lei taxă de înmatriculare. Ing. Pisaltu a spus că Primăria Darabani a înaintat o acţiune în justiţie împotriva ANAF, pentru a recupera o parte din suma uriaşă plătită pentru înmatricularea autocamionului. Potrivit raportului prezentat, utilajele au fost cumpărate de la persoane fizice, viceprimarul Relu Cricleviţ precizând că negocierile privind achiziţionarea lor au fost purtate direct de către fostul primar Ghiorghi Burlacu. Edilii locali au afirmat că starea tehnică a utilajelor nu justifică sumele cheltuite pentru achiziţionarea lor şi au solicitat ca în următoarea şedinţă de Consiliu Local să le fie prezentat un dosar complet al acestor tranzacţii, pentru a constata dacă a fost respectată legislaţia privind achiziţiile publice.


1:46 pm Vineri, 31 August, 2012

1 Comentarii la “Edilii locali verifica legalitatea achizitionarii utilajelor Primariei”

  1. pimp spune:

    dar vanzarea balastierelor de catre Cornelus cand se va investiga,macar achizitionarile lui Burlacu au ramas,rele cum sunt si super aprobate de fostul Consiliul local,mare parte in actualul,Domnul Arosoaie va rugam frumos,SPITAL,DRUMURI,APA CURENTA,LOCURI DE MUNCA ASTEA SUNT PRIORITATILE TALE NU ACHIZITIONARILE REALE ALE LUI BURLACU!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare