Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
ÎN AL 12-LEA CEAS Costel Lupașcu: ”Obligatoriu!!! Pensiile speciale trebuie tăiate imediat!’’

”Este momentul să facem ceva concret în ajutorul oamenilor, să acționăm! De aceea este obligatoriu ca pensiile speciale să fie tăiate imediat, iar banii economisiţi să meargă de urgență la sănătate! România trece prin momente destul de grele, atât din punct de vedere medical cât și economic, iar o astfel de măsură va veni în sprijinul bugetului statului. În această perioadă grea, NU mă voi opri și voi propune măsuri prin care vreau să îi ajutăm pe toți cei afectați de această criză. Românii NU trebuie lăsaţi singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile ruinate, în timp ce unii se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei. Solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci ea trebuie demonstrată prin fapte!’’ a declarat parlamentarul PSD.

COMUNICATUL a generat foarte multe comentarii pe rețelele de socializare. ”De ce au existat aceste pensii speciale? Cine le-a propus? Cine le-a votat? Dar cel mai important... De ce acum? De ce nu acum 2, 3, 4, ani în urma??? Nu ar fi fost mai mulți bani la sănătate???” întreabă un profesor dărăbănean pe pagina de facebook a lui Costel Lupașcu. 33 de deputați și senatori au înaintat o propunere legislativă pentru abrogarea pensiilor speciale. Aceasta a fost respinsă exact cu 2 luni în urmă, de către Camera Deputaților cu 216 voturi la 38. Cert este că țara trece prin momente foarte grele, nu ”destul de grele” cum a menționat deputatul Lupașcu, trebuie lăsate la o parte orgoliile politice și luate măsuri imediate, chiar și în AL 12-LEA CEAS. Altfel, nu este decât IPOCRIZIE!!! (cu trei semne ale exclamării, ca în titlul comunicatului emis de către parlamentar).
Adauga un comentariu
Ultimele articole

Concursul Național Catehetic ”Rugăciunea în viaţa mea” este organizat în anul 2022, Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinuluiși Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama și Paisie de la Neamț, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației, în perioada 15 ... continuare »

29 aprilie 2022 a fost o zi emoționantă pentru elevii, cadrele didactice și reprezentanții Primăriei Viișoara. Emoții și lacrimi și pentru cei 2 veterani viișoreni Cojocariu Gheorghe și Giosu Ioan care, când cu zâmbetul pe buze când cu lacrimi în ochi, s-au bucurat, pentru câteva momente, de mângâierea și prețuirea elevilor de la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara. Copiii s-au pregătit din timp pentru întâlnirea cu prețioșii veterani, ... continuare »

Darabaneni.ro a discutat cu Rareș Mandache, elevul dărăbănean care a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Istorie, cea mai mare performanță a învățământului dărăbănean. Adolescentul ne-a mărturisit că mama sa a rămas fără cuvinte în momentul în care a primit vestea rezultatului său la olimpiadă, încă nu e decis la ce liceu va merge, și le mulțumește tuturor celor care l-au susținut în obținerea acestui rezultat istoric. ... continuare »

Darabani are în prezent un lot chiar mai bun decât cel cu care a promovat în Liga a 3-a. Cu o pregătire fizică bună și câțiva tineri care să vină din urmă, ar putea face din nou pasul în al treilea eșalon fotbalistic. Dar ca să se mențină acolo ar mai fi nevoie și de bani, și nu puțini…Dar mai e până la vară. Frigul a fost pe primul loc duminică la Curtești, apoi fotbalul, unul bun în condițiile actuale. Bogdan Melinte a fost la originea golurilor ... continuare »

În cadrul proiectului ”Culoare și voie bună” elevii viișoreni au fost foarte activi și au transformat școala într-un spațiu mai prietenos, plin de culoare și emoție. Activitățile s-au desfășurat pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care s-a simțit în rândul elevilor o trăire puternică și sinceră, o legătură de atașament, simpatie și respect reciproc, de apropiere și deschidere; au râs, s-au bucurat, au muncit, însă a fost o muncă care a ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”