Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tronsoanele DN 29A, Darabani-Hudesti si Paltinis-Horodistea, redeschise circulatiei

 

Circulaţia s-a reluat astăzi dimineaţă, la orele 3:00, pe drumul naţional 29A, după ce timp de patru zile dărăbănenii nu au putut ieşi din oraş în direcţia Dorohoi. Pe mai multe porţiuni ale drumului naţional circulaţia se desfăşoară pe un singur fir. Nici ministrul de interne, Mircea Duşa, nu a reuşit să ajungă noaptea trecută la Darabani, maşinile oficialilor rămânând înzăpezite în jurul orelor 2:00, între Conceşti şi Bajura

Între timp, localnicii au muncit de zor cu cele două tractoare ale primarului Costel Nazare şi vola lui Ionel Gheorghiciuc, iar în jurul orelor 3:00 au reuşit să desfunde tronsonul de drum naţional Conceşti-Darabani, în dreptul localităţii Bajura, unde stratul de zăpadă a depăşit pe alocuri trei metri. Cel puţin pe porţiunile de drum naţional Darabani-Hudeşti şi Dragalina-Lişna circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, iar drumul are unele refugii în zăpadă, pentru ca maşinile să le facă loc celor care circulă din sens opus.

La nivelul oraşului Darabani, se lucrează intens la deszăpezirea arterelor secundare ale oraşului. Înainte de orele 10:00, drumul judeţean Darabani-Lişmăniţa era aproape de a fi redat circulaţiei, iar cele două tractoare ale firmei Sancos din Conceşti acţionau la deszăpezirea străzilor din Teioasa, Corneşti şi Mărgineni. „Sunt anumite zone unde nu putem intra deoarece zăpada are şi 3-4 metri” ne-a spus Mihai Plugaru, inspector Protecţie civilă din cadrul Primăriei Darabani. Între timp, şi drumul spre Horodiştea a fost redeschis. La orele 10:45, o autofreză acţiona în dreptul localităţii Bajura, iar cea de-a doua între Păltiniş şi Horodiştea, cele mai înzăpezite porţiuni ale DN 29 A, din zona oraşului Darabani. 
Te-ar mai putea interesa si:  Mihai PlugaruPăltinişHorodişteaDN 29ACostel Nazaredrumuri inzapeziteIonel Gheorghiciuc
10:59 am Miercuri, 19 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare