Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sănătatea le-a dat 5 celor din Flămânzi. Dărăbănenii l-au salvat pe central de furia oaspeţilor şi se pregătesc pentru nuntăCS Sănătatea Darabani a câştigat fără drept de apel partida disputată împotriva echipei Flacăra Flămânzi, marcând toate cele cinci goluri în prima repriză. Partida a fost întreruptă aproximativ cinci minute din minutul 30, când Gabriel Marchidan a fost eliminat pentru injurii, iar oaspeţii au tăbărât pe centralul Cohal Mitriţă. Dărăbănenii l-au salvat pe arbitru, pentru calmarea spiritelor intervenind şi poliţiştii locali.
 
Lotul echipei Flacăra Flămânzi s-a subţiat considerabil, oaspeţii adunând 13 jucători pentru confruntarea cu dărăbănenii, iar deznodământul a fost unul previzibil, partida fiind una la discreţia gazdelor. După mai puţin de 10 minute de joc, Răzvan Halaicu şutează în bara lui Popovici, iar balonul ajunge la Sebastian Gucianu, care deschide scorul. Dărăbănenii şi-au dublat avantajul prin Sebastian Ştefănică, după un aut executat de la margine de Ionuţ Guceanu. Spiritele s-au încins în minutul 30, când Florin Eşanu a fost faultat în careu, iar Gabriel Marchidan a primit cartonaş galben pentru proteste. Jucătorul din Flămânzi a continuat să-l înjure pe arbitrul Mitriţă şi a fost eliminat, moment în care a sărit la bătaie, rezultând un meleu, din care dărăbănenii l-au scos pe centralul Mitriţă, care ar fi ieşit foarte şifonat.Dărăbănenii se pregătesc pentru nuntă

Lovitura de pedeapsă a fost transformată de goalkeeperul Alin Andruş. Primul mitan a reprezentat un galop de sănătate pentru gazde care au mai marcat de două ori prin Dumitru Grosu şi Răzvan Halaicu, care şi-a sărbătorit de curând ziua de naştere. În al doliea mitan, dărăbănenii s-au relaxat şi nu s-a mai înscris nici un gol. Sărbătoarea dărăbănenilor va continua week-endul viitor, când Bogdan Ceică îşi pune pirostriile, motiv pentru care CS Sănătatea şi-a amânat partida cu Flacăra Vlăsineşti. Darabaneni.ro îi urează lui Bogdan Ceică Casă de Piatră!
Te-ar mai putea interesa si:  Flacara FlamanziAlin AndrusCS Sanatatea DarabaniBogdan Ceica
10:17 pm , 23 August, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare