Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbăneni la urne: „Măcar dacă ne-ar pune nişte chiatră” GALERIE FOTO

Prezenţă scăzută la vot a locuitorilor din cel mai nordic oraş al ţării. Oamenii sunt foarte dezamăgiţi de clasa politică şi au răbufnit chiar în faţa urnelor. Până la orele 17:42, la cele 9 secţii din Darabani votaseră 3026 de persoane, adică un procent de 28, 55%, mai scăzut decât prezenţa la vot înregistrată la nivel naţional care era de 33,30%.

Până la prânz, în Eşanca  votaseră doar 51 de persoane. Între orele 12:00 şi 13:00 s-au încumetat să-şi exprime opţiunile electorale încă 2 persoane. „Pe cine să voteze? Şi eu, dacă mă uit la listele alea, nu cunosc foarte multe persoane. Nu i-am văzut în viaţa mea” ne-a spus unul dintre membrii unei secţii de votare. Cu câteva minute înainte de orele 18:00, la Grădiniţa nr. 2 votaseră 437 de dărăbăneni, adică un procent de 27,3 %, în timp ce la Secţia nr. 116 din Corneşti, procentul era ceva mai mare 31,21%, 319 persoane. Cei mai supăraţi erau alegătorii din Lişmăniţa, satul arondat oraşului Darabani, datorită drumului foarte prost din localitatea lor.  


 

 
„S-a înmuiat asfaltul nostru…de promisiuni” ne-a spus un sătean. „Măcar dacă ne-ar pune nişte chiatră” îşi dorea o dărăbăneancă de la viitorii aleşi, un dărăbănean recomandându-ne să fotografiem drumul din sat decât urnele. Ceva mai veseli erau locuitorii din Bajura, şi mai harnici la vot. Până la orele 15:00 votaseră 336 de persoane. „S-a schimbat comisia. De data asta ies eu parlamentar” a spus un bajurean la intrarea în secţie. „Te mai iau unii şi în râs, dar ei sunt de râs” ne-a spus despre politicieni un alt alegător cu o vârstă venerabilă.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  alegeri parlamentarealegeri parlamentare Darabani
6:32 pm , 11 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare