Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LA MULTI ANI! ATOR Darabani, taierea motuluiFiliala Darabani a Asociaţiei Tineretului Ortodox Român a sărbătorit în această săptămână un an de la înfiinţare. „Acum un an ne-am propus să găsim răspunsuri nenumăratelor întrebări care apar în viața noastră de zi cu zi, să-i ajutăm pe cei confuzi, rătăciți în această societate nemiloasă, dar mai ales să promovăm spiritualitatea creștină în rândul tinerilor. ATOR Darabani a dorit să creeze un <<anturaj>> nou, în care relațiile dintre membri să se bazeze pe încredere, sinceritare, prietenie, comunicare și armonie” a declarat pentru Darabaneni.ro coordonatorul asociaţiei, pr. Lucian PlugaruCu ocazia acestei aniversări, joi 7 iunie, a fost oficiată o slujbă de mulţumire la Biserica Sf. Nicolae din localitate. „Am vrut să mulţumim în primul rând bunului Dumnezeu pentru bucuria întâlnirilor noastre, întâlniri ce au avut ca rol îmbogățirea noastră duhovnicească. Am mulțumit IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei sub a cărui binecuvântare arhierească ne desfășurăm activitățile şi prea cucernicilor părinţi Constantin Pînzariu şi Dumitru Avîrvărei pentru găzduire, Protopopiatului Darabani și Brutăriei Sf. Împ. Constantin și Elena pentru sprijinul acordat de Crăciun familiile sărace, şi nu în ultimul rând tuturor tinerilor care participă la aceste întâlniri” a precizat pr. Plugaru.
5:26 pm Vineri, 08 Iunie, 2012

2 Comentarii la “LA MULTI ANI! ATOR Darabani, taierea motului”

  1. adriana spune:

    bravo Lucian, felicitari pentru initiativa si multe satisfactii in continuare

  2. ovidiu spune:

    Felicitari tuturor celor care lupta duhovniceste in ATOR Darabani si alte filiale. Mult succes pe mai departe parintilor Lucian, Dumitru si Constantin.

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare