Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aroşoaie la conferinţa de presă PSD: „De unde ştiţi d-voastră că mi se termină mandatul?...Nu am promis, am spus că facem şi facem”Primarul oraşului Darabani a participat în 1 aprilie la o conferinţă de presă organizată la sediul PSD Botoşani, la care au fost prezenţi şi parlamentarii social-democraţi Tamara Ciofu şi Doina Federovici. Edilul şef a luat foc în momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă termină de montat pavelele până la alegeri, iar cei prezenţi s-au amuzat copios după reacţia edilului şef în momentul în care o ziaristă l-a atenţionat că e la final de mandat. Aroşoaie a adus în discuţie o „pace politică”, după modelul Portariuc, pentru binele oraşului Darabani.

„Este pentru prima dată când la Darabani putem vorbi de un şantier, pentru că aceste investiţii, proiectele au fost începute din 2012-2013 şi am primit finanţare în 2014…la ora actuală lucrăm la reabilitare-asfaltare drumuri oraşe Darabani, două proiecte cu două societăţi diferite, precum şi pentru extinderea alimentării cu apă şi reabilitare apă-canal. Dintr-un împrumut bancar am început acum lucrări de executare a trotuarelor şi alei între blocuri, inclusiv parcări” a spus Aroşoaie, mulţumind în special parlamentarilor PSD.„Am reuşit să redeschidem spitalul şi nu numai, am redeschis şi puncte sanitare în zonele unde erau deficitare: Bajura, Teioasa, Lişmăniţa, Eşanca. În acelaşi timp am dezvoltat compartimentul de asistenţă socială pentru a veni în sprijinul cetăţenilor” a mai adăugat edilul şef dărăbănean care a anunţat că pe 17 aprilie se va face recepţia lucrărilor de modernizare a Casei de Cultură „Theodor Balş” unde pe 23 aprilie urmează să fie desemnaţi cetăţeni de onoare Victor Teişanu şi Gheorghe Cliveti.Aroşoaie a decris „filozofia” sa în ce priveşte viitorul oraşului pe care îl conduce: „A dezvolta o localitate nu înseamnă a pune numai piedici, a dezvolta o localitate nu trebuie să ai numai discuţii contradictorii, a dezvolta o localitate este benefică pentru toţi locuitorii, prin urmare toţi care suntem în momentul de faţă în conducerea Primăriei, am avut discuţii şi cu ceilalţi şefi de partide, tot ceea ce ne-am propus trebuie continuat pentru ca Darabaniul în 2-3 ani de zile să arate cu totul altfel”
 


„Terminaţi de pus pavelele până la alegeri? Creditul l-aţi luat anul trecut. De ce puneţi pavelele tocmai în această primăvară?” l-a întrebat un ziarist, moment în care Aroşoaie s-a aprins: „Sper că ştiu mai bine decât d-voastră ce mănânc dimineaţa. Creditul l-am luat astă toamnă, după licitaţie a fost perioada de contestaţii şi iată că am venit în primăvară. Dacă eram puţin mai orientat, făceam creditul mai de dinainte şi nu se mai ajungea la asemenea discuţii, pentru că eu fac pentru alegeri. Niciodată nu am lucrat numai că vin alegerile, la Darabani am lucrat că sunt dărăbănean şi pentru că Darabaniul rămăsese în urmă nu numai din cauza mea şi a celor care au fost înaintea mea”. S-a râs în hohote când o ziaristă i-a spus primarului că e la final de mandat, iar Aroşoaie a răspuns tăios: „Dar de unde ştiţi d-voastră că mi se termină mandatul?”, după ce primarului i s-a spus că a promis apă şi canalizare, replica lui Aroşoaie fiind: „Nu am promis, am spus că că facem şi facem”. (foto: BTOnline)Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieTamara CiofuPSDDoina Federoviciprimarul orasului Darabani
11:52 pm Marti, 05 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare