Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

3 copii de la Clubul Bushido Darabani vor participa la Campionatul Mondial de Karate FOTO & VIDEOFiliala din Darabani a Clubului Bushido a crescut ca în poveste. După doi ani de când activează în oraşul de pe malul Prutului, 3 sportivi legitimaţi aici vor participa la începutul lunii aprilie la Campionatul Mondial W.S.F. din Bydgoszcz (Polonia). Este vorba de Andreea Bordianu, Andreea Pînzariu şi Iasmina Bechean.

9 sportivi din cadrul clubului Bushido (Matei Andrei, Alexia Avasiloaie, Iasmina Bechean, Ioana Bof, Andreea Bordianu, Rareş Dumitru, Victor Luchian, Andreea Pînzariu şi Roxana Bordianu) au participat în perioada 4-6 martie la Campionatul Naţional W.S.F. de Karate Do-Shotokan de la Tg. Secuiesc, unde au obţinut nu mai puţin de 16 medalii, ei urcând pe a doua sau a treia treaptă a podiumului competiţiei unde au fost angrenate 22 de cluburi cu 277 de sportivi. „O evoluţie excepţională au avut-o Andreea Pînzariu şi Ioana Bof, care au avut de concurat cu mai mulţi sportivi până la un loc pe podium. Campionatul Naţional W.S.F. a avut ca scop verificarea sportivilor în vederea constituirii lotului naţional care va participa la Campionatul Mondial din Polonia care va avea loc la Bydgoszcz în perioada 1-3. 04. 2016”, ne-a informat Ovidiu Andrei.

 

Iasmina Bechean şi Andreea Bordianu au participat anul trecut la Campionatul European W.S.F de la Istanbul, unde Bechean a obţinut medalie de argint, iar Bordianu medalie de bronz. Ele vor fi însoţite la Campionatul Mondial de Andreea Pînzariu. În prezent, filiala din Darabani a clubului Bushido numără 24 de sportivi, în condiţiile în care sensei Ovidiu Andrei a antrenat şi 9 copii la Darabani, când nu reuşea nici măcar să-şi acopere cheltuielile. Antrenorul susţine că îi place să-i înveţe karate pe micii dărăbăneni, pe care îi consideră foarte talentaţi. „Eu nu antrenez la Botoşani, îmi place la Darabani pentru că sunt copii cu potenţial. Este bine aşa. Pentru două antrenamente pe săptămână, cât facem noi, încă ţinem pasul” a mai declarat pentru Darabaneni.ro, Ovidiu Andrei, care a precizat că rezultatele ar fi mai bune dacă s-ar efectua măcar trei antrenamente pe săptămână la Darabani, dar distanţa şi serviciul său împiedică acest deziderat. Sensei visează la o medalie şi la Campionatul Mondial, dar recunoaşte că este foarte greu în condiţile în care la această competiţie supremă vor participa 27 de ţări cu 577 de sportivi.Citiţi şi: 15 medalii obţinute de karatiştii dărăbăneni la Cupa României WSF GALERIE FOTO


Te-ar mai putea interesa si:  CS Bushido BotosaniAndreea BordianuBushido DarabaniTeodora Andreea PinzariuClubul BushidoBechean Iasminasensei Andrei OvidiuBydgoszczCampionatul Mondial WSF de Karate
11:09 pm Joi, 10 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare