Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FOTBALUL JUDETEAN BOTOSANEAN, CA LA NOI LA NIMENEA RAZBOI REAL-INTER Dorohoiul a contestat portile din Hudesti, iar Hudestiul a contestat ruleta lui Denis „A fost o magareala!”Cascadorii râsului în ultima etapă a „Onoarei” botoşănene, în derby-ul pentru promovarea în liga a IV-a dintre Real Hudeşti şi Inter Dorohoi! Oaspeţii au contestat dimensiunile porţilor de la Hudeşti, pe care centralul Denis Creţu le-a măsurat cu ruleta, şi a confirmat că acestea nu sunt regulamentare, dar delegatul hudeştean Mihai Ibănişteanu este de părere că ruleta arbitrului nu este una omologată. Deznodământul partidei urmează să fie stabilit marţi de către comisiile AJF, dar cei de la Real Hudeşti sunt hotărâţi să facă memoriu la FRF.

Paradoxal este faptul că echipa din Hudeşti joacă de cinci ani de zile în aceste condiţii care nu au fost contestate până acum de adversari. Mai mult, Mihai Ibănişteanu, delegatul echipei din Hudeşti, a precizat că acest teren a fost omologat acum doi ani de preşedintele AJF Botoşani, Mihai Calistru împreună cu Ilie Andrici şi Vali Luca. „De acum doi ani şi până acum...? Dacă-l contesta cineva aceiaşi situaţie era. Atât timp cât poarta am înţeles că avea 5 metri şi ceva, li s-a spus de luni sau marţi să-şi pună la punct terenul. Vor veni marţi la comisii. De acasă nu pot să dau soluţii. Eu nu dau verdicte, vor judeca comisiile” a fost explicaţia preşedintelui AJF Botoşani, Mihai Calistru, pentru Darabaneni.ro.Se pare că terenul ar fi şi mai scurt decât prevede regulamentul, dar, în urma contestaţiei depuse de Inter Dorohoi, arbitrul divizionar Denis Creţu a măsurat azi doar porţile care aveau o înălţime regulamentară (2,44 m), dar nu şi lungime (una măsura 5,98 m, iar alta 6 m, faţă de 7,32 m cât prevede regulamentul). Delegatul Realului din Hudeşti a contestat faptul că ruleta „fluieraşului” nu avea certificat metrologic. „Este posibil să fi fost bună ruleta, dar aşa spune legea” a motivat Ibănişteanu. După ce terenul din Hudeşti a intrat oficial pe lista neagră, Mihai Ibănişteanu a trimis luni fax la AJF Botoşani solicitând să joace la Conceşti, după ce duminica trecută primise la Bucecea acordul verbal al preşedintelui AJF, Mihai Calistru, pentru a disputa derby-ul pentru promovarea în Liga a IV-a pe alt teren, la Conceşti sau Darabani.„Nişte murături, nişte zdrenţe...trebuiau să joace în teren dacă sunt bărbaţi”

Marţi, Ibănişteanu a fost informat de Calistru că, conform regulamentului, este nevoie de acordul adversarilor pentru a disputa partida pe un alt teren. Însă oaspeţii au refuzat orice variantă, hudeştenii fiind dispuşi să joace chiar la Dorohoi. După ce a spus că „Interesul poartă fesul”, antrenorul secund şi jucătorul Interului Dorohoi, Gabriel Cărăuşu, a precizat că acestea sunt probleme organizatorice care nu intră în atribuţiile sale. Dorohoienii au sărbătorit astăzi câştigarea primului loc din Liga a V-a nord. În aşteptarea patronului echipei, ei au cântat: „Campionii, campionii!” şi „Să vină banii la băieţi!” (foto jos)

„A fost o măgăreală!...Mă chinui de 3 ani să fac o echipă, merg şi bat pe toată lumea, şi vin şi mă faultează pe mine nişte murături, nişte zdrenţe de la Dorohoi. Trebuiau să joace în teren dacă sunt bărbaţi...Am contactat un avocat şi vom face memoriu la FRF, pentru că cei de la Dorohoi sunt mână-n mână cu AJF Botoşani” a declarat Mihai Ibănişteanu (foto stânga). Delegatul Hudeştiului a spus că „s-a umplut paharul” şi este hotărât să nu mai continuie în campionatul judeţean botoşănean, deoarece este de părere că, „cărţile sunt făcute la AJF” pentru cine trebuie să-şi adjudece în fiecare an ligile judeţene. În final, unde-i „Onoarea” fotbalului mic botoşănean? Urmează să aflăm marţi de la comisii. (L.B.)


Te-ar mai putea interesa si:  Mihai CalistruInter DorohoiAJF BotoşaniReal HudestiMihai Ibanisteanu
6:54 pm , 08 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare