Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

comuna Hudesti

O familie din Hudeşti are un atelier de croitorie în LONDRA "Suntem împliniţi sufleteşte"

Joi, 19 Octombrie, 2017

Ana Afloarei, de 39 de ani, din satul Vatra (comună Hudeşti) este stabilită la Londra împreună su soţul ei. În numai doi ani şi jumătate hudeştenii ne demonstrează  că succesul este rezultatul ambiției și perseverenței. De profesie croitor, Ana este o prezență plăcută și pozitivă. Ea a ales să părăsească România și nu regretă că a mers pe acest drum care i-a oferit mai multe oportunităţi. Hudeşteanca a acordat un interviu portalului Ştiri ...  continuare »

Fara comentarii »

Hudeştean săltat de poliţiştii Secţiei Rurale Darabani şi trimis după gratii

Duminica, 25 Iunie, 2017

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Darabani au identificat pe raza comunei Hudeşti, un bărbat de 36 de ani pe numele căruia Judecătoria Darabani a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind condamnat la 9 luni de închisoare şi 3.000 de lei amendă penală. Bărbatul a fost condus de poliţişti la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării. (foto: B ...  continuare »

Fara comentarii »

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei va oficia sfinţirea Schitului Alba GALERIE FOTO

Miercuri, 02 Septembrie, 2015

Schitul cu hramurile Sf. Cuv. Ioan Iacob Hozevitul şi Acoperământul Maicii Domnului se află situat la marginea pădurii de lângă satul Alba, la aproximativ 3 km de centrul comunei Hudeşti. Aici slujesc preoţii ieromonahi Rafael şi Irinarh Hobincu. Sâmbătă, începând cu orele 8:15, va începe slujba de sfinţire a lăcaşului monahal, apoi credincioşii vor lua parte la Sf. Liturghie oficiată de IPS Teofan, şi majoritatea preoţilor din Proropopiatul Darabani, ...  continuare »

Fara comentarii »

Descoperire explozivă în comuna Hudeşti. Un bărbat a „pescuit” o...grenadă

Miercuri, 05 August, 2015

„Pirotehnicienii botoşăneni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în ...  continuare »

Fara comentarii »

Primar League

Miercuri, 11 Martie, 2015

Se cunoaşte că Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti, a făcut parte din lotul echipei de aur a Sănătăţii Darabani, campioana judeţului în anul 1982. Execuţiile edilului şef impresionează şi astăzi asistenţa. (foto: R.B.)  continuare »

Fara comentarii »

Hoţ din judeţul Sibiu, surprins într-o locuinţă din Hudeşti

Luni, 05 Ianuarie, 2015

Un tânăr din comuna Brădeni (Sibiu) şi-a stabilit ca ţintă o locuinţă aflată la aproximativ 400 km distanţă, în Hudeşti (Botoşani). Alegerea hoţului s-a dovedit a fi total neinspirată, deoarece a fost prins în în flagrant de către poliţiştii din Hudeşti.  La data de 03.01.2015, în jurul orelor 19:30, poliţiştii din comuna Hudești l-au surprins în flagrant pe B. I. de 30 ani, din comuna Brădeni, judeţul Sibiu, în timp ce ...  continuare »

Fara comentarii »

Un hudeştean s-a răsturnat cu maşina în şanţ şi a fugit de la locul accidentului

Duminica, 28 Decembrie, 2014

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui M. C. de 23 ani, din comuna Hudești, pasager în autoturism. „După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul ...  continuare »

Fara comentarii »

Firma din Hudesti anchetata pentru evaziune fiscala

Vineri, 11 Aprilie, 2014

În data de 09.04.2014, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări faţă de reprezentanţii unei societăţi comerciale din comuna Hudeşti, cu privire la săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, în perioada februarie–aprilie 2014, prin ascunderea sursei impozabile şi neînregistrarea tuturor veniturilor realizate din comercializarea de legume-fructe achiziţionate din spaţiul UE, comercia ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare