Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aproximativ 300 de artiști prezenți la Sărbătoarea Centenarului GALERIE FOTO & VIDEO

Ansambluri și trupe autohtone, dar și din Republica Moldova sau Ucraina, aproximativ 300 de artiști mai mari sau mai mici, i-au încântat pe dărăbăneni la cea mai mare sărbătoare a românilor.

Trupele au fost așteptate cu pâine și sare de reprezentanții Primăriei Darabani. Astfel, pe scena din interiorul Casei de Cultură ”Theodor Balș” au urcat Ansamblul ”Stejărelul” din Darabani (coordonator prof. Mirel Dascălu), Ansamblul ”Bucium din comuna Fetești”, raionul Edineț, Republica Moldova (coordonator Ana Ciobanu), trupele de dans modern Magic Dance, Star Dance, Happy Dance și Miniritm de la Clubul Copiilor Darabani (coordonator prof. Lăcrămioara Jar), dar și trupele de dans modern Red&Black și Culori Dansatoare de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani (coordonator prof. Alina Dobrincu), dar și Ansamblul ”Stejărelul-Vlăstarele” din comuna George Enescu (coordonator prof. Alin Chiorescu) în timp ce seniorii care compun Corul ”Dragoș Vodă” din Cernăuți (coordonator Dumitru Caulea), Taraful din comuna Voloca (coordonator Ion Bodnar) și Corul Codrii Cosminului din  Hrușăuți (coordonator Gheorghe Sadovei) au cântat la cele -10 grade de afară.

”Cred că a fost cel mai reușit spectacol organizat până acum de Primărie cu ocazia Zilei Naționale” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani. Autorii cărților lansate, directorii unităților de învățământ implicate în acest eveniment, artiștii și coordonatorii trupelor și ansamblurilor au primit câte o diplomă pentru participarea la manifestările prilejuite de sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la crearea României Mari. De asemenea, veteranii dărăbăneni au primit pe lângă diplomă și 200 de lei. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii și masa tradițională.
 


Click pe imagine pentru a viziona mai multe fotografii (foto & video Glasul Nordului
 Te-ar mai putea interesa si:  DarabanidarabaneniAlin GirbaciCentenarul Marii Uniri
9:06 pm Luni, 03 Decembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare