Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sefii politistilor de frontiera de la Darabani, Dorohoi, Botosani, Iasi si Cernauti, intalnire de lucru la BotosaniÎn ultima zi a lunii ianuarie, în baza prevederilor Tratatului între România şi Ucraina privind regimul frontierei de stat româno-ucrainene, colaborare şi asistenţă mutuală în problemele de frontieră, semnat la Cernăuţi la data de 17 iunie 2003, s-a desfăşurat la Botoşani, pe teritoriul României, întâlnirea de lucru bianuală la nivelul Împuterniciţilor de Frontieră  ai României şi Ucrainei pentru frontiera de stat româno-ucraineană.

Delegaţia din Ucraina a fost condusă de locţiitorul şefului Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi – locotenent colonel Ilciuk V.O., iar delegaţia română a fost condusă de către inspectorul şef adjunct al ITPF Iaşi, comisar şef de poliţie Dragoş Holcă. Din delegaţia română au făcut parte şi comisar de poliţie Cezar Hrişcă –  şeful STPF Botoşani, comisar de poliţie Ioan Oltean - şeful SPF Dorohoi, subcomisar de poliţie Constantin Rugină – şeful SPF Darabani, precum şi ofiţeri specialişti în relaţii internaţionale.

Pe timpul întâlnirii, membrii celor două delegaţii au schimbat date şi informaţii ce vizează principalele domenii de infracţionalitate de la frontiera româno-ucraineană şi au prezentat activităţile desfăşurate în zona de responsabilitate în anul 2012. Totodată, au fost stabilite limitele cooperării instituţiilor de frontieră ale României şi Ucrainei privind combaterea migraţiei ilegale şi a contrabandei cu ţigări pentru semestrul I al anului 2013. Întâlnirea de lucru s-a desfăşurat într-o atmosferă prietenească şi constructivă, de înţelegere reciprocă şi colaborare.Întâlnirea a avut ca obiect analiza activităţii din cursul anului 2012 şi stabilirea modului de cooperare pentru anul 2013. Nu a fost vorba de chestiuni diplomatice, de punerea în aplicare a unui protocol sau a unui tratat, ci efectiv de probleme poliţieneşti întâlnite la frontiera comună” a declarat pentru Darabaneni.ro, subcomisarul Constantin Rugină, şeful SPF Darabani, care urmează să se întâlnească lunar cu omologul său din Mămăliga pentru a analiza problemele de la graniţa româno-ucraineană.
Te-ar mai putea interesa si:  SPF DarabaniSTPF BotoşaniConstantin RuginaCezar Hrisca
7:30 pm Sambata, 02 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare