Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un îndrăgit profesor din Teioasa s-a stins din viață ”Rămâneți viu în inimile noastre!”Învățământul dărăbănean este în doliu după ce ieri, 8 mai, ne-a părăsit profesorul de matematică Constantin Ceică, în vârstă de 75 de ani, cel care a predat la Școala din Teioasa peste 35 de ani.

Prof. Constantin Ceică a fost foarte apreciat de către elevii și colegii săi de la catedră. A ocupat și funcția de director al unității de învățământ din Teioasa aproximativ 10 ani de zile. ”A fost un om deosebit, unul dintre cei mai valoroși profesori de pe raza orașului Darabani. S-a stins în tăcere, așa cum a și trăit” ne-a mărturisit Elena Aioanei, fosta colegă a profesorului trecut la cele veșnice. 

”VESTE FOARTE TRISTĂ pentru noi toți, cei cărora prin dăruirea și munca titanică a celui ce a fost profesor CONSTANTIN CEICĂ, ni s-a adăugat, necondiționat, PLUS VALOARE la ființa noastră, pătrunzând cu miracolul divin în mintea fiecăruia dintre noi, pentru a ne învăța lecții de matematică și lecții de viață. Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în LOC LUMINAT cu toată lumina ce a răspândit-o elevilor, părinților, colegilor, concetățenilor și în LOC de ODIHNĂ pentru truda anilor de muncă dedicați modelării atâtor generații. Drum bun, spre acest ULTIM LOC, Domnule profesor, mulțumindu-vă pentru tot ce din iubire pentru copiii din Teioasa ați făcut! Rămâneți viu în inimile noastre, rămâneți un EROU pentru noi! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” este mesajul transmis de fosta elevă a prof. Ceică, Tatiana Radu Gălușcă, profesor de matematică la prestigiosul Colegiu ”Costache Negruzzi” din Iași.Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!
Te-ar mai putea interesa si:  TeioasaConstantin Ceica Teioasa
9:52 pm Sambata, 09 Mai, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare