Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LET’S DO IT, DARABANI!  ”Viitorul este pe mâini bune” GALERIE FOTO

În 25.09.2021, Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” Darabani a organizat activitatea LET'S DO IT, ROMÂNIA! Au participat, cu entuziasmul specific vârstei, 187 de elevi coordonați de 27 de cadre didactice.

Activitatea a fost organizată în parteneriat cu Ocolul Silvic Darabani reprezentată de domnii ing. Amitrului Gabriel, șef Ocol Silvic Darabani, ing. Comanac Ștefan-Theodor, pădurar Lungu Ionel, pădurar Maftei Doru și Primăria orașului Darabani

Voluntarii campaniei au fost în mai multe locuri: Poiana Teioasa și zonele limitrofe Lișmăniței și Bajurei, acestea fiind ecologizate și în campaniile organizate în anii anteriori. Astăzi au fost colectați un număr de 63 de saci, aproximativ 1400 kg deșeuri. Un aspect important al acestei activități a fost colectarea deșeurilor selectiv.Din păcate, oamenii continuă să arunce gunoaie chiar și în locurile de unde au fost ridicate în anii precedenți. În ultimii ani voluntarii au strâns în total sute de saci de gunoi.

„Mulțumim cadrelor didactice care au fost alături de noi si elevilor care prin această activitate au dat dovadă de un înalt spirit civic și de respect față de mediul înconjurător demonstrând că viitorul este pe mâini bune” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Ovidiu Ștefănucă, directorul Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” Darabani.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Ovidiu Stefanuca
7:47 pm Sambata, 25 Septembrie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare