Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Vita de ViSe de la Zilele Nordului  GALERIE FOTO & VIDEO

Festivalul Zilele Nordului a demarat în trombă la Darabani vineri, 8 august, cu un mega-concert rock care i-a avut cap de afiş pe cei de la Viţa de Vie, un workshop organizat la Biblioteca Orăşenească din localitate şi expoziţii de fotografie.  Prima zi a festivalului s-a dovedit a fi de un real succes, punctul culminant fiind atins la concertul trupei lui Adi Despot & Co.

Prima zi a Festivalului Zilele Nordului a debutat la Darabani cu un workshop pentru elevi despre dezvoltarea personală şi valorile Uniunii Europene. Pentru cei interesaţi de arta fotografică, au fost organizate patru expoziţii la Biblioteca Orăşenească, holul Primăriei, foaierul Casei de Cultură „Theodor Balş” şi Terasa Koket, semnate de Ovi D. Pop, Joost  Vanderburg şi Elena Shumilova. Oficialităţile locale nu prea şi-au făcut apariţia în prima zi a festivalului Zilele Nordului şi nici nu au urcat pe scenă la deschiderea spectacolului.Muzica rock a încheiat seara într-o atmosferă incendiară în poiana din pădurea Teioasa. Seria concertelor a fost deschisă de formaţia The Brad Pits din care face parte şi Bogdan Burlăcianu, fost membru Fără Zahăr. Au mai urcat pe scenă The Kryptonite Sparks şi Pinholes. Cei care au încins atmofera şi care au încheiat prima seară a festivalului au fost membrii trupei Viţa de Vie. Fostul membru al formaţiei dorohoiene Fără Zahăr, Bobo Burlăcianu, s-a arătat încântat de ideea organizării acestui festival şi a declarat că va reveni la Darabani ori de câte ori va fi invitat. Prima zi a festivalului s-a încheiat cu after-party-ul din Subway Club împreună cu Deejay Dnc Liberty şi DJ Lex.

Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 50 de imagini

PS: Revenim în curând cu mai multe informaţii legate de Festivalul Zilele Nordului
Te-ar mai putea interesa si:  Zilele NorduluiVita de VieAdi DespotFara ZaharBobo Burlacianu
1:53 am Sambata, 09 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare