Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VIDEO Arosoaie l-a invitat pe Dragnea la Darabani: „Rezolv eu sa ridicam bariera de la calea ferata din Dorohoi”

Prezent la întîlnirea organizată la Primăria Botoşani cu premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, i-a adresat în stilu-i inconfundabil o invitaţie lui Dragnea. Edilul şef al urbei de pe malul Prutului a spus că va rezolva să se ridice bariera de la calea ferată din Dorohoi, pentru ca preşedintele executiv al PSD să ajungă la Darabani.

După ce primarul Dorin Alexandrescu a prezentat, printre altele, proiectul ANL din municipiul vecin şi i-a invitat pe şefii Guvernului să viziteze Dorohoiul, Aroşoaie a abordat şi el aceste subiecte în alocuţiunea sa. „Şi noi ca şi celelalte oraşe avem documentaţia depusă pentru ANL, avem  depusă documentaţia pentru 48 de apartamente şi vile, pentru că suntem o zonă de pe malul Prutului, îmi pare rău să vă spun, e un pic mai sărăcăcioasă, vă informez şi pe d-voastră că, ceea ce este localitate pe zona Prutului, suntem probabil cea mai sărăcăcioasă zonă din ţară, şi de aceea v-aş ruga d-le vicepremier, dacă cumva veniţi la Dorohoi, trecerea de la Dorohoi la Darabani se face peste o linie ferată, rezolv eu să ridicăm bariera, şi veniţi şi până la Darabani” a spus Corneliu Aroşoaie.

„Ne spuneţi cum rezolvaţi cu bariera?” l-a întrebat prim-ministrul Ponta pe Aroşoaie, iar primarul oraşului Darabani a replicat că nu e nici o problemă deoarece „trece din când în când un tren”.

Edilul şef al urbei a dezaprobat cu ceva timp în urmă nealocarea unor fonduri pentru proiecte de asfaltare în Corneşti şi Teioasa, preşedintele Consiliului Judeţean fiind acuzat atunci că banii pentru investiţii au fost alocaţi în funcţie de parti-pris-urile sale politice. Ţurcanu a explicat că a respectat întocmai adresa trimisă de vicepremierul Dragnea, în care se specificau criteriile de alocare a celor 220 de miliarde repartizate judeţului. În calitatea sa de ministrul al Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea a spus vineri că „judeţul Botoşani este unul întârziat” deoarece doar 13 localităţi botoşănene au trimis proiecte în vederea accesării lor prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), guvernanţii arătând cu degetul spre Consiliul Judeţean care ar fi responsabil de această situaţie.

Citiţi şi:
Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieVictor PontaLiviu DragneaPNDLministrul Dezvoltarii Regionale
9:20 am , 18 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare