Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DOLIU în învățământul dărăbănean. Prof. Radu Pop ne-a părăsitVeste cumplită pentru învățământul dărăbănean. Profesorul de educație fizică și sport Radu Pop s-a stins în dimineața zilei de 18 august, la Spitalul Județean Botoșani. Acesta urma să împlinească pe 16 decembrie a.c. 68 de ani.

Originar din Bicaz (jud. Neamț), tânărul absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport din Bacău, Radu Pop, ajunge profesor al Școlii Generale nr. 1 Darabani în 1 septembrie 1975. În afara unei perioade foarte scurte de la începutul carierei sale în care a predat la liceul din localitate, Radu Pop se confundă practic cu catedra de educație fizică și sport a Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” din Darabani. Prof. Pop a fost și directorul unității de învățământ în perioada 1.02.1990-6.12. 1994, respectiv director adjunct din 24.07.2012 până în 8.01.2017.  ”Ca OM depășea toate celelalte calități, cu un spirit umanitar deosebit, toate cele bune le găseai în interiorul lui Radu Pop” ne-a mărturisit prof. Chirica Pușcașu. ”A fost ca un tată pentru mine, un om tot timpul tânăr, dispus tot timpul la pozitiv” ne-a mărturisit și prof. Mihai Rusu.Radu Pop era specializat pe disciplinele sportive canotaj-gimnastică, obținând rezultate remarcabile la gimnastică cu elevii săi la finele anilor ’70 și anii ’80. De asemenea, a fost un schior desăvârșit (VEZI AICI). Terenurile de sport betonate ale Școlii ”Leon Dănăilă” lui i se datorează, și multe altele…Poate mai puțini știu că a fost și chitarist în Nordic Band. (CLICK AICI PENTRU DETALII). Prof. Pop va fi condus pe ultimul drum miercuri, 21 august. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Te-ar mai putea interesa si:  Radu Popprof. Pop
5:49 pm , 18 August, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare