Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SIMPOZION INTERNAŢIONAL „Vis de primăvară” cu micii dărăbăneni laureaţi FOTO & VIDEOElevii Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă”, sub îndrumarea cadrelor didactice Andronic Zîna şi Onofrei Mihaela, au participat miercuri la Simpozionul Internaţional “Vis de primăvară”, editia a VI-a, desfăşurat în colaborare cu IŞJ Botoşani, Şcoala 17 din Botoşani şi unităţi de învăţământ din Criva (R.Moldova) şi Oprişeni (Ucraina). Concursul s-a desfăsurat pe 17 secţiuni printre care folclor, folk, origami, quilling, dans sportiv, arta culinară, teatru, şah, etc. şi a adunat aproximativ 500 de elevi din tot judeţul.

Locaţia nu a fost chiar una „de vis”, ţinând cont de faptul că micii artişti au susţinut recitaluri prin sălile de clasă ale Şcolii nr. 17, dar şi de această dată micii dărăbăneni au fost la înălţime. Elevii Creţu Diana, Neghină Florentina, Dobrincu Deea, Matei Luciana, Matei Antonia, Maxim Ecaterina, Purice Denisa, Plugaru Anastasia, Antonesei Andra şi Herţanu Maria, cursanţi ai Scolii Populare de Arte din Botoşani, coordonaţi de prof. Zîna Andronic de la Grădiniţei nr. 2 din localitate, au participat la acest simpozion cu Ansamblul folcloric “Mici copii,dar mari artişti”.

VEZI şi: În căutarea „Visului de primăvară”. Pelerinaj la Dorohoi şi Schit Orăşeni

La secţiunea dans sportiv au participat elevii de la Şcoala “Ghe. Moroşanu” din Darabani: Onofrei Denisa, Găluşcă Alexandra şi Dumitraş Denis, sub îndrumarea învăţătoarei Aioanei Elena. Educatoarea Mihaela Onofrei a participat la sectiunea origami ca moderator, prezentând modele şi îndrumând concurenţii. În cadrul expoziţiei “Artă şi creaţie” eleva Onofrei Denisa, coordonată de educatoarea Onofrei  Mihaela a expus mai multe lucrări, expozitia clasându-se pe locul I. În final, Ansamblul folcloric “Mici copii, dar mari artişti” s-a situat tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Soliştii vocali Creţu Diana, Plugaru Anastasia şi  Purice Denisa au mai fost recompensaţi cu un premiu de popularitate pentru ţinuta artistică şi interpretare. De asemenea, prin prestaţia sa, Diana Creţu (video) a impresionat juriul în cadrul secţiunii folk.Locul I a fost ocupat şi de cei trei elevi de la secţiunea dans sportiv: Onofrei Denisa, Găluşcă Alexandra şi Dumitraş Denis. Elevii clasaţi pe locul I la toate secţiunile vor participa la Simpozionul Internaţional “Vis de primavară” organizat la sfârşitul lunii aprilie în Cernăuţi.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa si:  Gradinita nr. 2Zina AndronicSimpozionul Internaţional “Vis de primavară”Mihaela OnofreiScoala 17 Botosani
7:49 pm , 12 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare