Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un președinte de partid cere Guvernului măsuri concrete pentru reducerea contrabandei cu țigăriSenatorul PNL Costel Şoptică, președintele PNL Botoșani,  solicită Guvernului României să diminueze comerţul ilicit şi contrabanda cu ţigarete, atât din judeţul Botoşani, cât şi din celelalte zone ale ţării, având în vedere amploarea luată de acest fenomen în ultima perioadă. În acest sens, liderul PNL Botoşani s-a adresat, printr-o interpelare parlamentară, ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

„Una dintre cauzele principale ale evaziunii fiscale şi a pierderilor veniturilor la bugetul de stat o constituie contrabanda cu ţigarete. Piaţa neagră a ţigărilor are o valoare uriaşă în România, iar specialiştii susţin că Regiunea Nord-Est este cea mai afectată de comerţul ilegal cu ţigarete. Judeţul Botoşani nu face excepţie de la această situaţie, aici ajungând produse de contrabandă atât din Ucraina, cât şi din Republica Moldova”, a argumentat parlamentarul liberal, în documentul oficial trimis conducerii MAI.
   
Având în vedere că sectorul tutunului este al doilea mare contribuabil la bugetul de stat al României, după cel petrolier, Costel Şoptică i-a cerut ministrului Afacerilor Interne răspuns la următoarele întrebări: „1. Care este dimensiunea reală a contrabandei cu ţigări, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Botoşani?; 2. Câte dosare penale au fost întocmite în acest an pentru comiterea acestei infracţiuni, şi câţi inculpaţi au fost trimişi în judecată, atât în ţară, cât şi în Botoşani?; 3. Ce măsuri aţi dispus în ultima perioadă pentru creşterea capacităţii structurilor MAI responsabile de destructurarea acestor fenomene de crimă organizată, îndeosebi la graniţa de nord şi est a României?”.„Consider că tema abordată este una extrem de serioasă, iar guvernanţii trebuie să dinamizeze măsurile de combatere a traficului ilicit de ţigarete şi a pieţei negre din acest sector. Aştept să văd răspunsul ministrului de Interne, şi mai ales soluţiile concrete de rezolvare a acestei probleme, deoarece oamenii sunt sătui de vorbe şi aşteaptă şi fapte de la acest Guvern”, se precizează într-un comunicat al senatorului PNL.
Te-ar mai putea interesa si:  Costel Şopticăcontrabanda cu tigari
10:39 am Sambata, 07 Octombrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare