Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabaniul îndoliat după dispariția prematură a preotului Cojocaru MESAJ emoționant al colegilor profesori

Comunitatea dărăbăneană este îndoliată după ce preotul Daniel-Lucian Cojocaru, originar din Bajura, a urcat la ceruri, la doar 35 de ani, în prima zi a săptămânii. Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă București, Daniel Cojocaru era preot paroh în satul Viișoara Mică și preda religie la Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani, dar și la Liceul Tehnologic  din Coțușca.

Colegii de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani au transmis prin intermediul publicației noastre un mesaj de condoleanțe:

„Poate că trupul moare, dar sufletul niciodată. Poate că prezența devine absență, dar amintirea dăinuie peste veac și în veac...Cu aceste gânduri ne-a întâmpinat 2020, atunci când toți am aflat cumplita veste a dispariției dintre noi a mult prea tânărului nostru coleg, preot și profesor, Cojocaru Daniel-Lucian. E greu de crezut că pentru familia sa există vreo alinare sau vreun cuvânt care ar mai putea domoli suferința unei asemenea pierderi. Sperăm însă în puterea gândului nostru bun, de solidaritate și încurajare, care să dea puterea de a accepta și de a merge mai departe pe drumul vieții, fără cel care le-a fost drag și le va rămâne drag pentru totdeauna. Sus, în Ceruri, Dumnezeu și-a luat aproape un suflet cald și frumos, iar nouă, aici pe pământ, ne-a lăsat amintirea vie a unui profesor îndrăgit de elevi, a unui coleg jovial și optimist, a unui duhovnic responsabil și iubitor al semenilor săi, a unui Om care a încurajat bunătatea, generozitatea și altruismul. Odihnă veșnică, Dumnezeu să îl ierte!”
Cei care doresc să își ia rămas bun de la pr. Cojocaru, o pot face până vineri la Biserica ”Sf. Nicolae” din Bajura.


Preotul Daniel-Lucian Cojocaru va fi condus pe ultimul drum vineri la prânz, slujba de înmormântare urmând să fie oficiată la Biserica din Bajura de către un sobor de preoți condus de IPS Teofan sau PS Calinic Botoșăneanul.


Te-ar mai putea interesa si:  PS Calinic BotosaneanulIPS Teofanpr. Danielpreot Viisoara Mica
8:22 pm Marti, 07 Ianuarie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare