Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

”În Unire stă putereaˮ în comuna Viișoara GALERIE FOTOSuntem puțini ca număr în comuna Viișoara, dar istoria ne-a dovedit că putem face și lucruri mărețe dacă ne unim și acționăm împreună. Acesta a fost sentimentul care s-a simțit astăzi (n.r.-24 Ianuarie) la Viișoara. Cu atât mai mult cu cât unul dintre satele componente ale comunei poartă numele Cuza Vodă, în cinstea marelui domnitor Al. I. Cuza. Nu puteam trece cu vederea un moment atât de important în istoria comunei noastre, ne-a transmis prof. Cristina-Luminița Ceică, directorul Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Brândză” din Viișoara.

Astfel că, la împlinirea celor 163 de ani de la Mica Unire, Primăria comunei Viișoara, reprezentată de d-l primar Rîmbu Laurențiu, împreună cu Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara, reprezentată de d-na director Ceică Cristina Luminița și Școala Gimnazială Nr. 1 Rădăuți – Prut, reprezentată de d-na prof. Matei Ionela Carmen și-au unit forțele în cadrul unui proiect dedicat sărbătoririi zilei de 24 ianuarie. Activitatea principală s-a desfășurat în curtea școlii unde elevii, fluturând cu mândrie tricolorul, au susținut un scurt program artistic format din cântece patriotice. Au cântat cu entuziasm, îmbrăcați cu frumosul port autentic românesc, atât elevii Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Brândză” cât și elevele de la Școala Gimnazială Nr. 1 Rădăuți Prut. Alături de elevi au fost cadrele didactice˸ Farcaș Otilia, Bărăncianu Daniela, Bahrin Denise Layla, Moscalu Maria, Epure Violeta, Străjeriu Dragoș Gabriel. Din partea primăriei au participat și vice-primarul Epure Daniel, asistentul social Epure Cristian Giani, precum și reprezentantul ISU Viișoara Horodincu Andrei.”La activitate au participat și o parte dintre părinți având în vedere restricțiile determinate de pandemie. Pentru a uita puțin de gerul pătrunzător, copiii au primit ceai cald și cozonac și, la final, toată lumea a încins o Horă mare, o Horă a Unirii în jurul unui foc de tabără, unii dintre elevi purtând cu îndrăzneală și torțele înflăcărate” a mai precizat  prof. Cristina-Luminița Ceică.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Mica Unire
10:32 pm Marti, 25 Ianuarie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare