Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii in stand-by pentru Parcul eolian si cel fotovoltaicAutorităţile locale au intenţionat să reintroducă pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local trei proiecte de hotărâre care au fost respinse în cadrul şedinţei anterioare. Este vorba de proiectele de hotărâre care priveau concesionarea de teren pentru înfiinţarea unui Parc eolian, a unuia fotovoltaic şi înfiinţarea unei livezi de nuci. Edilii locali au renunţat în ultimul moment la această idee datorită unei legi din noiembrie 2011 de protecţie a pajiştilor, care îngrădeşte Consiliilor Locale dreptul de folosire asupra terenurilor din această categorie, aflate în proprietatea privată a administraţiilor locale.

Legea 214/2011 nu mai permite concesionarea de teren din imaşul, teren aflat în proprietatea privată a Consiliului Local, pentru construcţii industriale sau livezi decât cu aprobarea Guvernului”, a declarat pentru Darabaneni.ro Ghiorghi Burlacu, primarul oraşului. Articolul 8, alin. 2, din legea cu pricina afirmă că pajiştile se folosesc „exclusiv pentru păşunat, ca fâneţe şi pentru cultivarea plantelor erbacee specifice zonei, în vederea obţinerii de masă verde, fân sau seminţe”. (foto: carbonenergy.blogspot.com)


10:47 pm Marti, 14 Februarie, 2012

1 Comentarii la “Darabanenii in stand-by pentru Parcul eolian si cel fotovoltaic”

  1. Rusu Corneliu spune:

    e nevoie de asa ceva ca sa nu mai fie intrerupt curentu di cauza unor defectiuni la liniile de inalta tensiune

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare