Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Politistii, in serviciul botosanenilor in noul an. 70 de infractiuni constatate si 601 amenzi aplicatePeste 400 de poliţişti au fost la datorie, în primele zile ale anului, acţionând suplimentar faţă de dispozitivul zilnic. În perioada 31.12.2013 – 05.01.2014, poliţiştii au constatat peste 70 de infracţiuni şi au aplicat 601 sancţiuni contravenţionale.

În primele zile ale anului, poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, precum şi cei de la arme, explozivi şi substanţe periculoase şi-au continuat acţiunile de menţinere a ordinii şi liniştii publice.

În perioada 31.12.2013 – 05.01.2014, poliţiştii au constatat 73 infracţiuni (33 de natură judiciară, 16 la regimul rutier, 12 prevăzute de Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum şi alte 12 fapte de natură penală), dintre care 38 în flagrant. Pentru abaterile de natură contravenţională, poliţiştii au aplicat 601 sancţiuni (între care 178 la Legea nr.61/1991 şi 404 la regimul circulaţiei pe drumurile publice), în valoare totală de 128.125 lei.

Totodată, în întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă, poliţiştii rutieri au desfăşurat 28 de acţiuni destinate fluidizării traficului rutier şi prevenirii evenimentelor rutiere grave. În cazul a 39 de conducători auto s-a luat măsura complementară a suspendării dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Nu au fost înregistrate evenimente rutiere soldate cu decese.

Poliţiştii au asigurat ordinea şi liniştea publică în cazul a 19 manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, focuri de artificii, etc.) şi au intervenit la peste 330 de sesizări ale cetăţenilor. 

Întrucât în perioadele 06-08.01.2014 şi 12-14.01.2014 credincioşii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul, respectiv Anul Nou, iar în zilele de 06 şi 07 ianuarie 2014, Biserica Ortodoxă Română organizează manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului şi a Sfântului Ioan Botezătorul, conducerea IPJ Botoşani a dispus menţinerea dispozitivelor suplimentare, în scopul asigurării şi menţinerii pe mai departe a unui climat de siguranţă publică.
Te-ar mai putea interesa si:  politistipolitistii botosaneni
11:57 am Luni, 06 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare